4 Ελληνίδες celebrities αποκαλύπτουν το απόλυτο go-to outfit τους για το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαιρινό στιλ απαιτεί θηλυκό αέρα σε συνδυασμό με casual ύφος. Προκειμένου να στήσεις την απόλυτη caspule summer γκαρνταρόμπα, πρέπει να επενδύσεις σε αέρινα σχέδια, παστέλ χρώματα, floral μοτίβα και όλα όσα δίνουν μία ρομαντική και ανέμελη διάθεση στο everyday ντύσιμό σου.

Η Ted Baker, με τη Summer 2023 collection της, σου χαρίζει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να απογειώσεις τα σύνολά σου, με μαγικά fashion items που απλά θα λατρέψεις! Oι διάσημες Ελληνίδες celebrities που ακολουθείς πιστά για το ιδιαίτερο στιλ τους, έχουν ήδη πει το «ναι» στη νέα καλοκαιρινή αυτή συλλογή και σε προτρέπουν να κάνεις το ίδιο.

Tι χρειάζεσαι λοιπόν τώρα, για να ξεχωρίσεις στην παραλία, σε ένα βραδινό κάλεσμα με φίλες, στο ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο σου, στις υποχρεώσεις σου στην πόλη; Τέσσερις super stylish Ελληνίδες, με διαφορετικό στυλ αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα αισθητική, μας παρουσιάζουν το δικό τους must-have κομμάτι από τη νέα συλλογή της Τed Baker.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου λέει «ναι» στο beach chic ολόσωμο μαγιό

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, μαγιό, beach style! Η Έβελυν Καζαντζόγλου καλωσορίζει το καλοκαίρι επιλέγοντας το Ted Baker Reburta ολόσωμο μαγιό. Τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα –λευκό, κοραλλί και παστέλ ροζ– διακοσμούν το μαγιό αυτό, που έχει μια elevated boho διάθεση και σε ταξιδεύει αυτόματα σε λαμπερούς μεσογειακούς προορισμούς. Ένα ολόσωμο μαγιό που το φοράς από το πρωί στη παραλία μέχρι αργά το βράδυ ως open back top, συνδυασμένο με μία αέρινη maxi φούστα.

Το day to night φόρεμα της Ελένης Βαΐτσου

To 24hour style είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού. Ένα all day, maxi φόρεμα, με ζωηρό print, είναι αυτό ακριβώς που ζητάς. Η Ελένη Βαΐτσου, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ταξίδια, επιλέγει το Ted Baker Fleur φόρεμα, που ξεχωρίζει χάρη στις πράσινες αποχρώσεις και το abstract pattern του. Και, κάπως έτσι, η ηθοποιός σου δείχνει πώς ένα ρομαντικό φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τι άλλο να ζητήσεις;

Όλγα Ντάλλα με το απόλυτο City Girl Magic σύνολο

To city style το καλοκαίρι θέλει χρώμα, τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Tο μοντέλο Όλγα Ντάλλα συνδυάζει το Adilin floral φόρεμα με την Ted Baker heart studded δίχρωμη τσάντα. Με αέρινο, αλλά και σύγχρονο κόψιμο, το φόρεμα που επέλεξε η Όλγα Ντάλλα μάς αποδεικνύει ότι το μαύρο μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι, αν συνδυαστεί με playful διάθεση. Τόλμησε νέους χρωματικούς συνδυασμούς και παίξε με τα αξεσουάρ στο every day styling… μπορεί και να σου αρέσει!

Η Ευγενία Σαμαρά ψηφίζει Parisian Boho

To french στιλ μας αρέσει πολύ, καθώς τις περισσότερες φορές είναι effortlessly chic. Η Eυγενία Σαμαρά δίνει παριζιάνικο αέρα στους δρόμους της Αθήνας, επιλέγοντας το Ted Baker Ledaah dress. Τα παστέλ χρώματα συνδυάζονται σε ένα διακριτικό all day print, ενώ τα puffy sleeves δίνουν μια fun διάσταση σε αυτό το καλοκαιρινό μάξι φόρεμα. To λάτρεψες;

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Ted Baker εδώ: kalogirou.com, squareshop.gr, giannopoulos.gr

Ted Baker: Κεντρική διάθεση: Sport And Fashion Freedom