6 fashion κομμάτια που θα σου αγόραζε ένας στιλίστας στις εκπτώσεις !

Oι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει επίσημα, κάτι που σημαίνει ότι ένας επίγειος παράδεισος άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει όλες εμάς να αποκτήσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε σε σούπερ τιμές. Τόσο καιρό κρατιόσουν, έκανες οικονομία και περίμενες αυτές τις ημέρες πως και πως για να επενδύσεις σε αυτό ή αυτά τα fashion items που έχεις τσεκάρει εδώ και καιρό. Πριν τρέξεις στα καταστήματα όμως, θέλω να έχω για λίγο την προσοχή σου ώστε να σε βοηθήσω να μην κάνεις άσκοπες αγορές αλλά να αποκτήσεις ποιοτικά πράγματα που έχουν αξία πέρα από τάσεις και χρόνο!

Μαζί λοιπόν θα δούμε 6 κομμάτια που ένας επαγγελματίας στιλίστας θα αγόραζε τώρα αν πηγαίνατε μαζί για shopping. Koμμάτια που δεν είδες στις τάσεις αλλά βλέπεις σε stylsh γυναίκες χρόνια τώρα.

Δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο στον ενθουσιασμό σου, αλλά οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Επειδή είμαστε γυναίκες κι έχουμε μια τάση να ξεφεύγουμε στο θέμα “αγορές”, θέλω να δώσεις βάση σε κομμάτια που θα σε ανανεώσουν και θα κάνουν update διαχρονικά το προσωπικό σου style. Κάποια από αυτά είναι ακριβά αλλά μπορείς να βάλεις στόχο και να αποκτήσεις όταν είσαι έτοιμη ή να επενδύσεις σε ένα ανάλογο κομμάτι ίδιας ποιότητας και ύφους.

1. Γυαλιά ηλίου

Είναι ο πιο σωστή εποχή να διαλέξεις το ζευγάρι γυαλιών που θες και να μην σκέφτεσαι την τιμή. Όλες έχουμε γυαλιά και μάλιστα πάνω από ένα ζευγάρι, σου μιλάω για αυτό το ζευγάρι που βλέπεις και δεν έχεις. Πάρε ένα σχέδιο all time classic από ένα fashion brand και κάνε μία επένδυση που θα φοράς για πάντα αφού τα κλασικά σχέδια είναι διαχρονικά. Οι μεγάλοι οίκοι έχουν τώρα τιμές που μπορείς να πλησιάσεις και να αποκτήσεις ένα fashion statement αξεσουάρ!

2. Μαύρο ολόσωμο μαγιό

Πόσες φορές έχεις αναζητήσει το τέλειο μαύρο ολόσωμο, αλλά δεν το βρίσκεις ή να στο πω αλλιώς το βρίσκεις αλλά τα σκέφτεσαι τα χρήματα που πρέπει να δώσεις για να το αποκτήσεις. Λοιπόν επειδή κάθε χρόνο θα αναζητάς αυτό το τέλειο ολόσωμο τώρα είναι η ώρα. Αγόρασε το μαύρο ολόσωμο μαγιό που ονειρεύεσαι και ας κοστίζει παραπάνω από το buget που έχεις για τα μαγιό σου. Θα το φοράς για πάντα και θα κάνει απόσβεση κάθε φορά που θα το ανεβάσεις στο instagram!

3. ‘Eνα μεταξωτό πουκάμισο

Είναι τόσο βασικό και all time classic όσο το λευκό. Θα το φοράς στο meeting με midi φούστα ή με το λευκό σου jean σε τέλειο urban look. Kαιρός να το αποκτήσεις. Δεν είναι τυχαίο που το λατρεύουν οι γαλλίδες. Διάλεξε ένα σε ωραίο χρώμα και κάνε την αγορά που θα αναβαθμίσει όλα στου τα bottom pieces.

4. Chain bag

Δεν θα σου πω ποια να πάρεις αλλά θα σου πω να την πάρεις!Kάπου πάει το μυαλό σου και δεν θα σου πω ότι κάνεις λάθος. Μιλάμε για μία τσάντα έπος που όλες ζηλεύουμε ποθούμε τι άλλο να γράψω καταλαβαίνεις. Ναι κοστίζει αλλά αξίζει. Βάλτο σαν στόχο και δούλεψε το στο μυαλό και στα έξοδα σου κάποια στιγμή με τις εκπτώσεις να αποκτήσεις μία τέτοια υπέροχη τσάντα που είναι forever piece.

5. Ένα χρυσό κόσμημα σε vintage ύφος

Είναι ώρα να επενδύσεις σε ένα all time classic χρυσό κόσμημα που θα το έχεις από σήμερα μέχρι για πάντα. Θα σου προτείνω λοιπόν ένα σχέδιο που όλες αγαπάμε και όλες έχουμε ίσως αλλά όχι χρυσό. Τώρα θα πάρεις το σωστό το απόλυτο αυτό που θα κάνει την διαφορά και θα έχεις κάνει πέρα από μία επένδυση στο style και μία καλή επένδυση γενικά αφού το χρυσά κοσμήματα είναι διαχρονικά κομμάτια πολυτελείας.

6. Slingback γόβες

Ένα ζευγάρι που απλά θα σε βγάζει για πάντα ασπροπρόσωπη. Με jean, με office looks, με shorts και αέρινα top βάλτα στην ντουλάπα σου και δεν θα τα βγάλεις για πολλά ακόμη χρόνια!Το brand είναι γνωστό ότι δεν έχει εκπτώσεις αλλά αξίζει να επενδύσεις για να ζήσεις μοναδικές στιγμές me all time style!

Read More

And More