Clogs: Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να εντάξεις στο στιλ σου αυτά τα vintage παπούτσια!

Clogs : Η ελληνική τους μετάφραση είναι σαμπό ή τσόκαρα (συνήθως με ξύλινη σόλα), αυτά τα ιδιαίτερα παπούτσια όπου λατρεύουν τα  it girls  να φοράνε  από την αρχή της άνοιξης με άνετα παντελόνια σε every day σύνολαΤα clogs αποπνέουν μία 70s αισθητική ενώ συνδυάζουν το μεγαλύτερο ζητούμενο της ανοιξιάτικης μόδας: άνεση και στυλ!

(Photo by Streetstyleshooters/Getty Images)

 Το χαλαρό τους ύφος τους δίνει την δυνατότητα να συνδυάζονται εύκολα με το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μας στιλ. Τα clogs ήταν trend την δεκαετία του 70, αλλά φέτος μετά το show του οίκου Hermes και το νέο στιλ που επέβαλε η καραντίνα, τα ξύλινα ugly shoes επανήλθαν στην μόδα!Τα clogs δεν εμφανίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες ως προς το styling, αντιθέτως συνδυάζονται το ίδιο εύκολα με φορέματα, φούστες, τζιν παντελόνια αλλά και beachwear!

(Photo by Streetstyleshooters/Getty Images)

Tα  clogs είναι τα It shoes της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε, καθώς ο καιρός μας επιτρέπει να φορέσουμε πιο ανοιχτά παπούτσια, αλλά σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για πέδιλα. Τα περισσότερα clogs έχουν μίνιμαλ και sleek design, οπότε μπορούν να μας συνοδεύουν και στα office looks, αντικαθιστώντας ακόμα και τα αγαπημένα μας loafers.

Splash

Εμείς λατρεύουμε να το βλέπουμε μαζί με denim pants, white shirt και all time classic trench coats. Παρόλα αυτά κανένας και τίποτα δε σας εμποδίζει από το να τα επιλέξετε ακόμα και με για τις βραδινές σας εμφανίσεις με casual chic φορέματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι που ταιριάζουν στο στιλ

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Τα clogs διατηρούν πάντα το σούπερ cool στυλ τους, γι’ αυτό και τα συναντάμε στις Παριζιάνες, αλλά και στην γκαρνταρόμπα πολλών fashion icons όπως η Alexa Chung που τα φοράει στο repeat πολλές σεζόν τώρα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deborah Reyner Sebag (@thedailydeb)

Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα τζιν παντελόνια και με τα ανοιξιάτικα φορέματα.

@pinterest

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diletta Bonaiuti (@dilettabonaiuti)

Συνδυάζουν άνεση και στυλ με όλα τα casual spring look σου. Φυσικά, τα κορίτσια της μόδας προσφέρουν πάντα απεριόριστη έμπνευση με τις εμφανίσεις τους!

Read More

And More