Hello April: Ιδέες για να υποδεχθείς τον νέο μήνα με τέλειο στιλ

Έφτασε και ο Απρίλιος! Ο καιρός πλέον θα ζεστάνει ενώ αυτός ο μήνας έχει πολλές εξορμήσεις εφόσον θα γιορτάσουμε το Πάσχα! Σιγά σιγά θα βάλεις στον ντύσιμο σου χρώμα, λουλούδια, ανάλαφρα ρούχα αλλά δεν θα αποχωριστείς τα ανοιξιάτ8ικα πανωφόρια που είναι απαραίτητα ακόμη. Εγώ σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό αφιέρωμα με τέλεια street style για να δεις ωραία look και να ανανεώσεις το ντύσιμο σου αυτό τον μήνα εύκολα αλλά πάντα με τέλειο στιλ!

Instagram @ellymcgaw

Καιρός για χρώμα, κάνε συνδυασμούς, φόρεσε κόκκινο με ροζ ή με πορτοκαλί και βάλε χρώμα και στα παπούτσια σου. Θα απογειώσεις όχι μόνο το στιλ αλλά  και την διάθεση σου.

Instagram @jennymwalton

Σιγά σιγά θα φορέσουμε τις πρώτες μίνι φούστες μας, συνδύασε τις με φούτερ που έχει χρώμα και sneakers.

Instagram @mdfhima

To πουλόβερ στους ώμους εκτός από huge trend τώρα θα σε βολέψει πολύ. Αν κρυώσεις την λύση την έχεις έτοιμη.

Instagram @olympiamarie

Βγάλε το μαύρο κουστούμι, σίγουρα έχεις ένα με χρώμα ή ένα χρωματιστό σακάκι για να δώσεις στο masculine style σου ανοιξιάτικο vibe.

Instagram @vassia_kostara

Tα παστέλ χρώματα κυριαρχούν τώρα στην παλετα του ντυσίματος σου και τα παστέλ φορέματα αποτελούν σίγουρα κομψή επιλογή.

Instagram @tendancesdemode

Τα μικρά floral δίνουν αμέσως τόνο ανοιξιάτικο, φόρεσε ένα φόρεμα με αυτό το μοτίβο και συνδύασε το με mules.

Instagram @tendancesdemode

Tα καπαρντινέ κομμάτια αποτλεούν την πιο σωστή εκδοχή του urbna look τώρα, και ταιριάζουν τέλεια με ανδρικά ριγέ πουκάμισα.

Instagram @tinvcb

Κάνε mix & match συνδυασμούς όσο ο καιρός δεν έχει καταλήξει, μία ανοιξιάτικη φούστα με το πουλόβερ σου είναι ok, ενώ τα loafers σου τα φοράς με καλσόν και καλτσάκια αν κάνει κρύο.

Instagram @vanesalorenzo_

Συνδύασε ανοιξιάτικα ρούχα όπως ένα ρομαντικό φόρεμα με φθινοπωρινά πανωφόρια όπως ένα σακάκι για ένα fashion forward αποτέλεσμα.

Instagram @vanessamiguel

Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια έχουν χρώμα, τα ανοιξιάτικα sneakers επίσης και αν συνδυαστούν με τζιν τότε το look κάνει σίγουρα την διαφορά.

 

Read More

And More