Hello November: Tα κομμάτια που θα απογειώσουν το στιλ σου αυτό τον μήνα

Ο Νοέμβριος είναι και επίσημα εδώ! Ο καιρός ακόμη είναι καλός, αλλά σίγουρα μέσα στον μήνα το κρύο θα αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, το τοπίο θα γίνει πολύ φθινοπωρινό με τα φύλλα να πέφτουν και τα σύννεφα να κυριαρχούν στον μέχρι τώρα ηλιόλουστο ουρανό. Θες να μπεις στο νέο κλίμα, να φορέσεις νέα χρώματα και να αρχίσεις να φοράς τα πανωφόρια της σεζόν.

Η μετάβαση από το χαλαρό μεταβατικό κλίμα που περνάμε τώρα, στο πιο χειμερινό που φέρνει πάντα ο Νοέμβρης, χρειάζεσαι μερικά tips. Γι αυτό είμαι εγώ εδώ και με το σημερινό αφιέρωμα θα δούμε μαζί την λίστα με τα κομμάτια κλειδιά του μήνα που μόλις μπήκε!

Instagram @_jeanettemadsen_

 

To κολάν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλά outftis αυτό τον μήνα. Συνδύασε το με booties και ένα ζεστό πανωφόρι ενώ από μέσα ένα t-shirt θα δώσει το effortless στιλ που θες.

Instagram @aimeesong

Το camel χρώμα πάντα απογειώνει το στιλ, ιδιαίτερα οι camel μπότες είναι αρκετές για να δώσουν άλλο lever σε ένα look. Συνδύασε τις με πλισέ φούστες στο γραφείο για chic office look.

Instagram @anoukyve

Mάξι πλεκτό φόρεμα που φοράς κυριολεκτικά παντού με sneakers για πιο street style ή με μπότες που θα δώσουν θηλυκότητα στο σύνολο σου.

Instagram @ariviere

Ενα jacket με κρόσσια και mountain mood θα γίνει το τέλειο πανωφόρι για τα denim look σου τώρα και τα suede μποτάκια ταιριάζουν τέλεια εδώ.

Instagram @carodaur

Μία ολόσωμη φόρμα γίνεται το κομμάτι κλειδί για την πόλη με δερμάτινο jacket ή για τα weekend με μποτάκια και puffer πανωφόρι.

Instagram @juliesfi

Μπότες φλατ, τις φοράς όλη την ημέρα φορέματα και καμπαρντίνα και ξεχωρίζεις με το στιλ σου. Στα φετινά must οι κάλτσες που θα βάλεις από μέσα.

Instagram @lucywilliams02

Ένα χακί παντελόνι σε ίσια γραμμή θα αντικαταστήσει το τζιν σου και θα δώσει fall mood στις εμφανίσεις σου.

Instagram @mariaruizacuna

Μακριά φούστα που θα συνδυάσεις με πλεκτό και ζώνη αλλάζοντας το στιλ στο γραφείο με κομψά θηλυκά κομμάτια.

Instagram @pernilleteisbaek

Τα μπουφάν θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους, κάνε την διαφορά με ένα χρώμα σαν αυτό και ξεκόλλα από το μονότονο μαύρο ή καφέ.

Instagram @sonialysons

Τα πρώτα παλτό θα αρχίσουν να μπαίνουν στο στιλ πόλης, διάλεξε ένα σε ανοιχτό χρώμα και συνδύασε το με sporty ύφος κα υφασμάτινη τσάντα για urban look που ξεχωρίζει.

Instagram @stepofstyle

Το κουστούμι σου γίνεται πιο φθινοπωρινό και αλλάζει χρώμα, ένα ωραίο μπεζ ή camel που θα συνδυάσεις με μαύρα αξεσουάρ είναι τώρα το must have.Δοκίμασε το!

Read More

And More