Kαθαρά Δευτέρα: Θα φύγεις το τριήμερο; Τι να πάρεις μαζί σου

Το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και όλο και κάποια εξόρμηση θα έχεις προγραμματίσει. Είτε εκμεταλλευτείς όλες τις ημέρες του 3ήμερου, είτε κάποιες από αυτές σημασία έχει να το απολαύσεις και να μην αναλώσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να χωρέσεις όλη τη ντουλάπα στη βαλίτσα σου!Άλλωστε αυτές ο μέρες είναι χαλαρές και έχουν κυρίως ανοιξιάτικο και casual ύφος!

Βουνό, θάλασσα ή πόλη με καρναβαλικές εκδηλώσεις, σίγουρα αν φύγεις θα περάσεις τέλεια! Παρόλα αυτά, επειδή ειδικά αυτή η περίοδος είναι μεταβατική λόγω καιρού, η σωστή βαλίτσα είναι ένα θέμα. Εγώ θα στο κάνω ακόμη πιο εύκολο, αφού σου έχω ετοιμάσει μία λίστα, με μερικά must have κομμάτια που αν πάρεις μαζί σου, σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και κυρίως δεν θα κουβαλήσεις άκυρα ρούχα!

Jean

Δεν πας πουθενά χωρίς το αγαπημένο σου jean. Βάλτο στην βαλίτσα και φόρεσε το όλη μέρα στις βόλτες σου με τo hoodie και τα sneakers σου, ενώ το βράδυ με ένα ωραίο top και μποτίνια γίνεται τέλειο look!

Βackpack

H τσάντα της απόδρασης είναι το backpack .Μπορείς να την γεμίσεις με πράγματα extra και να βάλεις ακόμη περισσότερα στην βαλίτσα σου ενώ θα την κρατάς στις βόλτες σου όλη μέρα

Sneakers

Δεν φεύγεις χωρίς αυτά και δεν πας πουθενά χωρίς τα αγαπημένα σου sneakers!Τώρα που ήρθε και η Άνοιξη διαλεξε ένα ζευγάρι με χρώμα και απέφυγε τα σκούρα χρώματα.

Φουλάρι-μαντήλι

Ναι κάνει ζέστη, ναι μεγάλωσε η μέρα, ναι αρχίσαμε να φοράμε πιο ανοιξιάτικα αλλά το φουλάρι φουλάρι!Θα το χρειαστείς στο ταξίδι αν μπεις σε αεροπλάνο η καράβι αλλά και στις βόλτες σου, βάλτο στην τσάντα αν δεν το φοράς όλη μέρα και βγάλτο όταν χρειάζεται.Το χρώμα αυστηρά έντονο για να μπεις σε holiday mood!

Φόρμες

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Για τις ώρες που θα χαλαρώσεις στο ξενοδοχείο ή για τις πιο casual βόλτες σου χρειάζεσαι μία φόρμα. Διάλεξε ένα basic χρώμα και φόρεσε την άνετα και σαν basic σύνολο με το hoodie και τα sneaekrs σου.

Βaseball hat

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Nαι, επιτέλους έφτασε αυτή η εποχή που χρειάζεσαι και ένα καπελάκι για τις πρωινές σου βόλτες, αλλά ακόμη είναι νωρίς για υπερβολές.Ένα καπέλο σε sporty ύφος και λευκό χρώμα θα δώσει το απαραίτητο χαλαρό ύφος στην εμφάνιση σου και κυρίως θα σε προστατέψει!

Kρίκοι

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Οι κρίκοι είναι ένα κόσμημα που πάει…παντού!Δεν χρειάζεται να τους βγάλεις αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλοι, τους συνοδεύεις με τα casual jean σύνολα σου αλλά και το βράδυ με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Μποτάκια

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Σίγουρα το πρώτο ζητούμενο είναι ένα ζευγάρι sneakers, αλλά χρειάζεσαι και ένα ζευγάρι all day μποτάκια που θα φορέσει με το jean σου το πρωί ή το βράδυ με το φορεματάκι σου χαλαρά στο ποτό!

Γυαλιά ηλίου

Δεν μπορείς να φύγεις χωρίς τα γυαλιά σου, τα χρειάζεσαι όλες τις μέρες και θες ένα ζευγάρι που να ταιριάζει με όλα τα σύνολα σου. Μαύρα στιλάτα που θα τα φοράς και θα χαίρεσαι τις βόλτες σου

Ένα floral φόρεμα

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Χρειάζεσαι ένα φόρεμα για τα βράδια και σίγουρα δεν θα είναι πολύ sexy, για να το βάλεις και πρωί αν θες για καφέ. Άνετο σε medium ή mini γραμμή και boho ύφος για να το συνδυάσεις με το μποτίνια σου και να έχεις ένα super look!

Jacket

Ακόμη ο καιρός απαιτεί ένα ζεστό πανωφόρι, αλλά όχι πολύ βαρύ, για να το φοράς και να κάνεις και περιπάτους χωρίς να σε βαραίνει!Η πρόταση μας είναι ελαφρύ parka σε τέλειο χρώμα που μπορείς να το πάρεις και στο βουνό και στην θάλασσα!

Hoodie

Είναι η καλύτερη περίοδος να χαρείς τα φούτερ σου, γιατί δίνουν μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο look σου, αλλά σε κρατάνε και όσο πρέπει ζεστή. Για την εκδρομή σου συνδύασε ένα σε λευκό χρώμα με το jean σου ή ακόμη και την φόρμα σου για cool style.

Read More

And More