Maxi φούστα: Το κομμάτι κλειδί που δεν πρέπει να λείπει από την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Η maxi φούστα θεωρείται essential της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας. Η ευελιξία της είναι ο βασικός παράγοντας που της έδωσε αυτό τον τίτλο και πλέον ανήκει στο κομμάτια κλειδιά της καθημερινής μας ντουλάπας. Οι μάξι φούστες μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ναι την συνδυάζεις από το γραφείο μέχρι το ποτό.

Με το Y2K style να κυριαρχεί για μία ακόμη σεζόν, η μακριά φούστα παραμένει σταθερά στα trends. Οίκοι όπως οι Balenciaga, Saint Laurent, Rick Owens, Burberry, Altuzarra και Peter Do προτείνουν το maxi μήκος σε αποδεικνύοντας πως είναι ένα μήκος που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες.

Στα συν είναι ότι την συνδυάζεις αβίαστα με όλα όσα θα συνδύαζες και ένα… τζιν. Όσον αφορά στα παπούτσια παίζουν τα πάντα, από φλατ μέχρι πέδιλο, ενώ σε πανωφόρι το κλασικό σακάκι αλλά και το edgy jacket ταιριάζουν επίσης άψογα!

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τα πρώτα urban φθινοπωρινά σου outfit; Για να στο κάνω ακόμη πιο εύκολο να σου πω ότι παρακάτω ακολουθεί ένα αφιέρωμα με urban look που έχουν ως βασικό κομμάτι την maxi φούστα για να εμπνευστείς!

@amalienielsenn

@as_____11000

@asiatypek

@ceciliemoosgaard

@clairerose

@darjabarranik

@dashakos

@ivanamentlova

@tineandreaa

@tineandreaa

@tineandreaa

 

 

Read More

And More