Styling tips

NYFW: Tα πιο στιλάτα street style από τους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Το καθιερωμένο ραντεβού για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, δόθηκε για ακόμη μία φορά, φυσικά φέτος με ένα διαφορετικό τρόπο λόγω covid.

Oι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις πασαρέλες που έγιναν με βάση τα νεα μέτρα δηλαδή απόσταση και λίγα άτομα αλλά και  τις στιλιστικές προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας και σχεδιαστών όπως Tom Form, Anna Sui για την επόμενη άνοιξη μέσω ειδικής πλατφόρμας που παρουσίασαν τις συλλογές χωρίς να γίνει show.

Το πιο fashion κοινό της Νέας Υόρκης, παρέα με style icons παρακολούθησαν με αμέριστο ενδιαφέρον επιδείξεις μόδας που κέρδισαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων και φυσικά και το δικό μας αφού το street style είναι πάντα πολύ στιλάτο στις εβδομάδες Μόδας

Φέτος την τιμητική τους είχαν οι… μάσκες και επειδή η μόδα δεν γράφεται μόνο πάνω σε πασαρέλες και φαντασμαγορικά fashion shows, αλλά και στους δρόμους, διαλέγουμε και σας τις καλύτερες street style στιγμές από της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με βασικό αξεσουάρ στις περισσότερες εμφανίσεις την μάσκα!

Ας δούμε μερικά από τα πιο ωραία look!

Φωτογραφίες Getty images

Suede είναι το δέρμα που όποτε και να το φορέσεις δίνει αίσθηση πολυτέλειας στην εμφάνιση σου. Εδώ έχουμε μία τέλεια midi φούστα από αυτό υλικό, συνδυασμένη με πλεκτό και croco μπότες, μεγάλη ζώνη και τέλεια μάσκα που κάνει την διαφορά.

Ένα statement παλτό κάνει πάντα την διαφορά. Εδώ έχουμε ένα fur coat συνδυασμένο με shirt dress και… πέδιλα! Βλέπουμε ένα τέλειο συνδυασμό με πολλά διαφορετικά στοιχεία, από άλλες εποχές που όλα όμως δένουν άψογα μεταξύ τους.

Δέρμα και leopar ένα αξεπέραστος συνδυασμός που πάντα μας τραβάει το ενδιαφέρον. Για ακόμη πιο στιλάτο look διάλεξε ένα ασπρόμαυρο λέοπαρ top για να συνδυάσεις το μαύρο δερμάτινο κομμάτι σου.

Μποτάκια patchwork, μία πρόταση κατευθείαν από τους δρόμους της Νέας Υόρκης που αξίζει να δοκιμάσεις. Μπορείς να ψάξεις και για vintage μποτάκια που σίγουρα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον .

Βραχιόλι πάνω από το μανίκι είναι μία στιλιστική λεπτομέρεια που αξίζει να δοκιμάσεις με τα χειμερινά σου σύνολα και να δώσεις extra styling στις εμφανίσεις σου.

Η μάσκα είναι το βασικό αξεσουάρ για τον φετινό χειμώνα και σίγουρα θα δούμε πολλά σχέδια και πολλές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά όπως οι αλυσίδες!

Φόρεσε τα πέδιλα σου με κάλτσες και κάνε ανατρεπτικές εμφανίσεις με απλές κινήσεις.Εδώ ένα winter look γίνεται so stylish με… καλοκαιρινά παπούτσια.

Μάσκα καπέλο και μαντήλι ίσως ο covid έφερε καινούργια στιλιστικά tips και στην Νέα Υόρκη είδαμε πολλές προτάσεις όπως αυτή. Επίσης πολυ ωραίο που έχει βάλει ζώνη σε ένα στιλάτο πανωφόρι και δίνει new shape.

Βelt bag!Αξεπέραστη επιλογή όλες τις εποχές και μεγάλη τάση και φέτος τον χειμώνα. Εδώ σε χρώμα που τονίζει ακόμη περισσότερο το σύνολο.

΄Ασπρο μαύρο σε όλο του το μεγαλείο και με τέλειες μάσκες!Γιατί πλέον η μάσκα μπορεί να σεταριστεί και με το σύνολο σου χωρίς να χάσεις καθόλου από το style σου αντιθέτως να το ολοκληρώσεις τέλεια.

@remingtonwilliams_

Βoho σύνολα που έδωσαν χρώμα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και denim look με δερμάτινα πανωφόρια για safe εμφανίσεις. Επιλογές για όλους.

 

Read More

And More