Styling tips για κομψή επιστροφή στο γραφείο

Οι διακοπές επίσημα έχουν τελειώσει και το Φθινόπωρο έκανε την είσοδο του!Η επιστροφή στο γραφείο και στην καθημερινότητα μας που σίγουρα θέλει μία ιδιαίτερη διάθεση για να γίνει όπως πρέπει και να μην… μας πάρει από κάτω. Το γραφείο και οι υποχρεώσεις είναι ένα ζήτημα λοιπόν αυτή την εποχή, καθώς και το ντύσιμο μας για εκεί, μετά τα υπέροχα ανέμελα και χαλαρά σύνολα διακοπών.

Το μυστικό εδώ είναι να κρατήσεις όσο μπορείς ένα πιο casual chic ύφος, ώστε να μην ξαναβάλεις το αυστηρό στοιχείο απότομα στην ζωή σου, μετά τα boem σύνολα στον νησί.

Αν και εφόσον πάντα το dress code στο επιτρέπει «παίξε» με χαλαρές γραμμές, με basic χρώματα και κράτησε όσο μπορείς ένα πιο effortless στιλ για τις πρώτες εβδομάδες στο γραφείο μετά τις διακοπές σου. Ας δούμε μαζί μερικές τέτοιες εμφανίσεις και ας ευχηθούμε να έχουμε όλες μία καλή σεζόν!

 

@anoukyve

O συνδυασμός μπεζ και λευκού δίνει μία καλοκαιρινή αίσθηση ακόμη στην εμφάνιση αλλά «στέκεται» τέλεια στα φθινοπωρινά σου σύνολα για το γραφείο. Κράτησε μία τσάντα από καμβά και συνδύασε μπεζ γόβες.

@anoukyve

Το γιλέκο γίνεται το εναλλακτικό top για τα παντελόνια και δίνει στα σύνολα του γραφείο έναν νέο αέρα.

@_jessicasky

Η σατέν φούστα παραμένει ψηλά στα καλύτερα σύνολα για την δουλειά μας και αν συνδυαστεί με φανελάκι και σακάκι έχει στοιχεία και από το καλοκαίρι σου αλλά και από το φθινόπωρο που μόλις ξεκινά.

@_jessicasky

Ένα απλό μαύρο lingerie φόρεμα μεταμορφώνεται σε σύνολο γραφείου με σακάκια και mules.

@styleandthebeach

H ολόσωμη φόρμα έχει υψηλή θέση αυτή την εποχή στα σύνολα μας γενικότερα και να και στο γραφείο θα μας βολέψει ιδιαίτερα.

@styleandthebeach

Συνδύασε τις midi φούστες σου με t shirt και ανάλογο χρώμα και δημιούργησε monochrome looks με ανάλογα αξεσουάρ.

 

@tineandreaa

Κλασική επιλογή αλλά αξεπέραστη το λευκό πουκάμισο με μπεζ παντελόνι και αν μπορείς σανδάλια αντί για γόβες για effortless look.

 

@aninebing

Eνα κουστούμι αποτελεί top επιλογή για το γραφείο και τώρα είναι η εποχή να φορέσεις άλλα χρώματα όχι μόνο το μαύρο.

 

@aninebing

Τα tailored σορτσάκια συνδυασμένα με πουκάμισα και πέδιλα είναι τέλεια για το γραφείο αν και εφόσον το dress code το επιτρέπει.

@stepofstyle

Ένα μπεζ πλεκτό σύνολο δίνει σοφιστικέ ύφος ενώ flat mules θα δώσουν στο Look λίγο από το χαλαρό ύφος του καλοκαιριού που ακόμη νοσταλγείς.

Το λευκό κουστούμι συνδυασμένο με cool beige αξεσουάρ είναι από τα must look της εποχής και τέλειο για το γραφείο σου.

@emmahill

Τα χαλαρά λινά παντελόνι που φορούσε στις διακοπές συνδυασμένα με tank top και δερμάτινα αξεσουάρ…πάνε άνετα στο γραφείο.

@emmahill

Ένα maxi dress γίνεται daily look με σωστά αξεσουάρ και βεβαίως αποτελεί πρόταση για την δουλειά σου.

 

Read More

And More