Tennis Skirt: 7 τρόποι να φορέσεις την φθινοπωρινή εκδοχή της

Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που λάτρεψαν από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο τις ultra mini skirts του οίκου Miu Miu και εκείνοι που τις μίσησαν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, δεν μπορείς να αρνηθείς πως το συγκεκριμένο σχέδιο, που έφερε στο προσκήνιο της παγκόσμιας fashion scene το ιταλικό, πολυτελές brand μέσω της συλλογής του για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, έχει δώσει το έναυσμα για μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά τις μίνι φούστες. Τα pencil και τα flouncy σχέδια δίνουν την σκυτάλη στις ζωηρές πιέτες. Κι ακόμα και αν δεν έχεις κρατήσει ποτέ στα χέρια σου ρακέτα – και ούτε σκοπεύεις – υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι λόγοι για να δώσεις μια ευκαιρία στην tennis skirt.

Για αρχή, παρά το ιδιαίτερο κόψιμό τους, οι φούστες του τένις έχουν τον τρόπο να συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλλο κομμάτι κρύβεται μέσα στη ντουλάπα σου και να αλλάξουν «πρόσωπο» σε χρόνο ρεκόρ. Μπορούν να γίνουν preppy, casual, ακόμα και edgy. Είναι φούστες-χαμαιλέοντες. Μπορούν να φορεθούν χειμώνα – αλλά και καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο. Μπορούν να σεταριστούν με την διάθεσή σου: Πώς νιώθεις σήμερα; Βalletcore, girly, athleisure ή λίγο πιο dark;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να διαπιστώσεις και μόνη σου όλα τα παραπάνω είναι απλά να πειραματιστείς με το styling. Αφού πρώτα προσθέσεις μια – ή και περισσότερες – tennis skirt στη γκαρνταρόμπα σου. 

5 τρόποι να φορέσεις την tennis skirt αυτό το φθινόπωρο:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tezza (@tezza.barton)

Συνδύασέ την με ένα αμάνικο, πλεκτό πουλόβερ, τύπου καζάκα, ψηλές κάλτσες και sneakers. Απογείωσε την εμφάνιση με μια It-bag, ένα super cool jockey καπέλο και χρυσά κοσμήματα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Αν έκανες μπαλέτο μικρή, τότε στα συρτάρια σου σίγουρα υπάρχει ένα λευκό καλσόν. Αν όχι, τότε πρέπει πάση θυσία να αποκτήσεις ένα τέτοιο φέτος το φθινόπωρο, καθώς όλα δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ένα huge micro trend. Φόρεσε την tennis skirt σου με ένα λευκό πουκάμισο και vintage sneakers. Από πάνω, προτίμησε ένα φαρδύ T-shirt, ή ένα φούτερ χωρίς κουκούλα, ή και τα δύο μαζί!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delaney (@delaneychilds)

Επέλεξε μια καρό tennis skirt και σέταρέ την με ένα ελαφρύ cardigan, και sneakers. Πιάσε τα μαλλιά σου επάνω, επιμελώς ατημέλητα, με την βοήθεια ενός hair clip και φόρεσε statement κρίκους στα αυτιά σου.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Πόνταρε σε ένα co-ord, αποτελούμενο από ριχτό σακάκι και mini, tennis skirt. Συνδύασέ το με ένα cropped top, κάλτσες και δερμάτινα loafers. Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα: μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου, μια mini bag και μια δερμάτινη It-belt για να τονίσεις την σιλουέτα σου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Αν είσαι fan του χρώματος, πόνταρε σε ένα πουλόβερ σε έντονο τόνο, όπως είναι το πράσινο. Ως παιδί του φθινοπώρου θα σε παροτρύνω να ρίξεις στους ώμους σου και μια oversized, μπεζ καμπαρντίνα. Για ένα ολοκληρωμένο outfit που παίρνει 10 με τόνο, δανειζόμαστε από τα παραπάνω σύνολα τα sneakers και τις κάλτσες που σταματούν λίγο πάνω από τον αστράγαλο.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Αν τώρα θέλεις να κάνεις την διαφορά, μπορείς να φορέσεις την tennis skirt σου μαζί με παντελόνι. Ναι, καλά διάβασες. Φόρεσέ την ως ζώνη, πάνω από ένα παντελόνι. Επειδή αυτό το styling tip είναι κάπως edgy, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά ακόμα. Ένα ζευγάρι chunky loafers, ένα λευκό πουκάμισο και ένα cropped blazer είναι αρκετά.

Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More