Zεστά και στιλάτα σύνολα για τις μέρες με χιόνι

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το χιόνι πλέον είναι παντού στην χώρα μας, ακόμη και στην Αθήνα. Ζεστά και ανετά ρούχα είναι το τώρα το ζητούμενο αλλά και στιλάτα, γιατί εμείς δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ την αισθητική μας όσο κρύο και να έχει έξω. Άλλωστε οι υποχρεώσεις παραμένουν και αρκετές από εμάς, έχουν απαιτητικό πρόγραμμα ακόμη και τώρα που έχει παγετό. Αλλά ακόμη και αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ευκαιρία για μία αλλαγή στις εμφανίσεις σου. Δες το αφιέρωμα που σου έχουμε ετοιμάσει και πάρε ιδές για τα επόμενα look σου εν όψη του χιονιά!

@dimodaaa

Τα hoodies είναι από τα κομμάτια που δεν χάνουν την αξία τους με κανένα καιρό, ακόμη και τώρα με το χιόνι αν τα συνδυάσεις μέσα από ένα ζεστό και στιλάτο πανωφόρι όπως εδώ με ένα oversized fleece leopard jacket έχεις μία μοναδική εμφάνιση.

@dimodaaa

Τα statement παλτό παίρνουν θέση στον παγετό και ολοκληρώσουν το σύνολο σου τυλίγοντας σε με στιλ και ζέστη. Γήινοι τόνοι θα δώσουν πιο σοφιστικέ ύφος και σίγουρα θα έχεις μία εμφάνιση για πολλά like.

@dimodaaa

Οι neon αποχρώσεις κάνουν πάντα αίσθηση στο λευκό τοπίο του χιονιού και τώρα είναι η στιγμή να τους εντάξεις στην εμφάνιση σου, είτε με πανωφόρια σε neon χρώματα είτε με ζεστά πουλόβερ ή αξεσουάρ σε αυτές τις δυναμικές αποχρώσεις.

@pernilleteisbaek

Δώσε στο puffer jacket σου άλλο αέρα και βάλε μία ζώνη στη μέση. Συνδύασε το με φόρμες, basket hat και Chelsea chunky boots για μία μέρα με κρύο στην πόλη.

@wethepeoplestyle

χρωματιστά παλτό είναι η τέλεια λύση για τώρα εφόσον σε απομακρύνουν από την μονοτονία του μαύρου και βάζουν χρώμα και στιλ στην εμφάνιση σου.

@zinafashionvibe

Από τα sold out κομμάτια της σεζόν τα καπιτονέ παλτό είναι η καλύτερη λύση για αυτές τις κρύες μέρες αφήνοντας για λίγο εκτός τα puffer jacket που φοράμε όλο τον χρονο.

@carodaur

Οι ζακέτες και τα jacket δεν μένουν εκτός όταν έχει κρύο και αν συνδυαστούν με ζεστό πουλόβερ αποδίδουν το winter style που θες αυτή την εποχή.

@anoukyve

Καθιερωμένη αξία τo shearling jacket θα φορεθεί πολύ στο χιόνι αφού εκτός από ζέστη δίνει στην εμφάνιση στιλ με μία κίνηση. Κολάν και μπότες ιππασίας θα ολοκληρώσουν άψογα μία τέτοια εμφάνιση σου.

 

 

 

 

Read More

And More