Αγαπημένο και διαχρονικό μαύρο! 14 street style looks για να πάρεις total black έμπνευση…

Τα μαύρα ρούχα δεν συμβολίζουν απαραίτητα την κακή μας διάθεση! Μέσα στα total black outfits νιώθουμε σιγουριά, αυτοπεποίθηση, sexy και πιο δυνατές. Το χειμώνα (πολλές φορές και το καλοκαίρι), το μαύρο σύνολο έχει την τιμητική του και σχεδόν καθημερινά μας “συνοδεύει” στη δουλειά, στη βόλτα, στο γυμναστήριο. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε για τα μαύρα outfits είναι τα τρία εξής καλά: α) σπάνια μας ρίχνουν σε στιλιστικές παγίδες, β) πάντα είναι εύκολα στο συνδυασμό, και γ) το σκούρο αυτό χρώμα δημιουργεί ένα εφέ αδυνατίσματος, δηλαδή είναι αυτό που λέμε ότι “το μαύρο κόβει”.

Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες, έφτασε η στιγμή που θα περάσουμε στο κυρίως θέμα! Επειδή ξέρω ότι αγαπάς αυτό το χρώμα και το φοράς από την κορυφή έως τα νύχια, πήρα την απόφαση να σου παρουσιάσω 14 looks για να πάρεις ιδέες και να ανανεώσεις τις total black εμφανίσεις σου αυτό το χειμώνα.

H midi φούστα με τις over-the-knee μπότες είναι ένας super συνδυασμός για φέτος το χειμώνα. Μπορείς λοιπόν, να δημιουργήσεις αυτό το combo με μια φούστα και μπότες σε μαύρο χρώμα ώστε μα πετύχεις αυτήν τη διαχρονική μονοχρωμία. Από πάνω μπορείς να φορέσεις ένα πουλόβερ από μέσω ή έξω από τη φούστα και να ρίξεις στους ώμους σου το αγαπημένο σου παλτό. Σε αξεσουάρ φόρεσε έναν μπερέ ή γυαλιά ηλίου και μην ξεχάσεις την daily τσάντα σου.

Η μαύρη παντελόνα κάνει θαύματα. Κολακεύει τη σιλουέτα, τονίζει τη μέση και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά. Φόρεσέ την σε ένα total black outfit με ένα διάφανο τοπ κι ένα vintage bralette. Αν νιώθεις άβολα με το τοπ, πρόσθεσε ένα σακάκι ή ένα lingerie πάνω από τη διάφανη μπλούζα. Πρόσθεσε statement αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Η ποδηλατική βερμούδα σε μαύρο χρώμα πρέπει να προστεθεί στη shopping list σου αν δεν την έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι ένα πασπαρτού κομμάτι που δίνει άλλο νόημα στα total vlack outfits. Φόρεσέ την με μαύρο oversized πουλόβερ και sock boots ή σε μια chic εμφάνιση με ένα oversized σακάκι και slingbacks.

H Victoria Beckham έδωσε άλλο νόημα στο total black σύνολό της όταν επέλεξε να σετάρει ένα statement παλτό με ένα κολάν που πιάνει κάτω από το πέλμα. Τέλεια ιδέα ειδικά όταν “συνοδεύεται” από κομψές γόβες και τσάντα. Από την άλλη η Kendall Jenner “έχτισε” ένα μαύρο σύνολο με βασικό κομμάτι ένα κολάν που συνδύασε με crop top, παλτό και booties.

H Chiara Ferragni έδωσε πιο ρομαντικό style στο σύνολό της με ένα πουά καλσόν. Αμέσως το φόρεμα απέκτησε άλλο ύφος και -φυσικά- απέκτησε ένα twist. H influencer ολοκλήρωσε το σύνολό της με combat boots, παλτό και mini tote bag.

Δύο street styles αποδεικνύουν πως το athleisure styling μπορεί να αποκτήσει chic ύφος αν έχει σαν βασικό χρώμα το μαύρο. Για παράδειγμα, ένα μαύρο κοστούμι είναι μια elegant επιλογή που ταιριάζει άψογα με sneakers, αρκεί να έχουν όλα μαύρο χρώμα. Μια άλλη πρόταση που μπορείς να υιοθετήσεις είναι να φορέσεις ένα σετ φόρμας σε μαύρο χρώμα, να το συνδυάσεις με ugly sneakers, vintage γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα (φανταστική ιδέα για daily looks).

To leather texture θα δώσει λάμψη και στιλ στο μαύρο σου σύνολο. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν πρέπει να φοβηθείς γιατί συνδυάζεται τέλεια με πολλά looks. Για παράδειγμα μπορείς να σετάρεις ένα δερμάτινο παντελόνι με oxfords κι ένα blazer δημιουργώντας ένα tomboy look σε μαύρο χρώμα, ή μια ολόσωμη δερμάτινη φόρμα σε συνδυασμό με leopard accessories που του πάνε πολύ.

Last but not least. Φόρεσε το μαύρο mom jeans σου με combat boots και μια γούνα και είσαι super cool για daily βόλτες και εμφανίσεις.

Read More

And More