Αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη στο κρύο

Οι κρύες μέρες του χειμώνα έφτασαν και γι αυτό πρέπει να εφοδιαστείτε με cozy αξεσουάρ για να παραμείνετε ζεστές και στιλάτες. Κασκόλ, σκουφάκια, γάντια, γούνινοι γιακάδες, earmuffs και πολλά ακόμη χειμερινά αξεσουάρ υπάρχουν για να … παίξεις με το στιλ σου ακόμη και αν ο υδράργυρος έχει πέσει αισθητά.

Τα μπουφάν και τα παλτό, γενικά όλα τα χειμερινά σου ρούχα συνδυάζονται με τα χειμερινά αξεσουάρ που τα ολοκληρώνουν τέλεια ενώ σε κρατάνε ζεστή όταν έξω έχει παγωνιά.

Αντιστάσου στις κρύες μέρες του χειμώνα, με στιλ.

Κάθε look όπως και το χειμερινό  χρειάζεται φυσικά και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να συμπληρωθεί σωστά. Επειδή λοιπόν η προστασία από το κρύο δεν είναι απλή υπόθεση, είναι σημαντικό να επενδύσετε στα κατάλληλα γυναικεία αξεσουάρ που θα σας κρατήσουν ζεστές και προστατευμένες σε όλες τις καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες και παράλληλα θα σας δώσουν απίθανο trendy στιλ που ξεχωρίζει.

Εμείς σου ετοιμάσαμε ένα απολαυστικό φωτογραφικό αφιέρωμα με τα αξεσουάρ που επιλέγουν τώρα οι fashionistas για να παραμείνουν στιλάτε και ζεστές ακόμη και ένα έξω κάνει πολύ κρύο!

@emilisidlev

Φέτος ο μπερές έχει κερδίσει έδαφος και φοριέται πολύ από όλες τις fashinistas σε πολλά χρώματα και σχέδια. Βάλε και εσύ γαλλικό αέρα στα σύνολα σου.

@mercer7offical

Ο scarf blankets είναι πολύ ζεστές και βολεύουν και για μέσα στο σπίτι αφού αντικαθιστούν την ρόμπα με τον πιο στιλάτο τρόπο.

@tesshell

Αν θες κάτι πιο εκλεπτυσμένο από τα σκουφάκια ένα τιρμπάν είναι η λύση για εσένα και τις κρύες μέρες του χειμώνα.

@lucywilliams02

Τα basket hats εκτός από στιλάτη θα σε κρατήσουν ζεστή και… στεγνή αφού μπορείς να τα επιλέξεις και σε αδιάβροχο ύφασμα που θα σε προστατέψει διπλά.

@louloudesaison

Τα γάντια είναι πάντα μία επένδυση σε μία χειμερινή εμφάνιση και ανάλογα το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις δερμάτινα ή μάλλινα για ακόμη πιο cozy ύφος.

@naaomiharris

Eνας γούνινος γιακάς σίγουρα θα σε κρατήσει ζεστή αλλά όπυ και αν τον προσθέσεις θα μεταμορφώσεις με μία κίνηση το σύνολο σου, δοκίμασε το.

@anoukyve

Η νέα μεγάλη τάση φέτος είναι αντί για κασκόλ ένα πουλόβερ στον λαιμό. Το βλέπεις παντού και τώρα είναι η σωστή στιγμή να το δοκιμάσεις και εσύ.

@carodaur

Οι εσάρπες γίνονται το τέλειο αξεσουάρ για το κρύο και σε τυλίγουν ζεστά για να ην κρυώνεις καθόλου.

@lucywilliams02

Τα μάλλινα κασκόλ και τα σκουφάκια παραμένουν σταθερή αξία για το κρύο και οι επιλογές είναι πάρα πολλές και φέτος.

@leiasfez

Τα καπέλα του μπέιζμπολ έχουν κατακλύσει το Instagram και είναι μία cool λύση για το κρύο ενώ τα μαντήλια ολοκληρώνουν super μία τέτοια εμφάνιση.

@chiaraferragni

Τέλος τα earmuffs πάντα δίνουν ένα snow ύφος στην εμφάνιση αλλά αποτελούν και την πιο πρακτική λύση για να μην κρυώνουν τα αυτά σου.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More