Αν υπάρχει μόνο ΕΝΑ καλσόν που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος, σημείωσε ποιο είναι – 5 τρόποι να το φορέσεις

Τα καλσόν είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ της χειμερινής  γκαρνταρόμπας, το οποίο πολλές από εμάς απαξιώνουμε. Λες και δεν έχουμε ιδέα για την δύναμή του. Για το γεγονός πως μπορεί μέσα σε μια στιγμή να απογειώσει – ή και να καταστρέψει – ένα outfit. Πολλές από εμάς το φοράμε απλά και μόνο για πρακτικούς λόγους, δηλαδή για να κρατάει τα πόδια μας ζεστά τις κρύες ημέρες του χρόνου. Μα το καλσόν είναι ένα staple, ένα «εργαλείο» για να χαρίσουμε έξτρα πόντους ακόμα και στον πιο βασικό συνδυασμό.

Ένα μαύρο καλσόν όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Ωστόσο αυτή τη σεζόν, οι κορυφαίες τάσεις, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες, μας θέλουν να τολμάμε κάτι πιο edgy. Κάτι που έχει 90s αέρα. Το κόκκινο καλσόν! Γενικώς ζούμε την επέλαση του κόκκινου χρώματος φέτος, οπότε τα καλσόν δεν γινόταν να μείνουν εκτός της εξίσωσης. Οι stylers ανά τον κόσμο έχουν ήδη αγκαλιάσει το micro trend, προσθέτοντας το κόκκινο και το μπορντώ καλσόν στα everyday look τους και προσφέροντάς μας την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα τέτοιο – τολμηρό – βήμα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Rovenska 🇺🇦 (@alina_rovenska)

Επίλεξε ένα κοστούμι με tailored shorts, αντί για tailored παντελόνι. Συνδύασέ το με κόκκινο καλσόν, κόκκινο knit top και κόκκινα kitten heels και δημιούργησε ένα statement but chic look, που όλοι θα γυρίσουν να κοιτάξουν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by СТИЛИСТ | FASHION INFLUENCER | МОСКВА (@katrinstr)

Δημιούργησε ένα πιο glam-rock look, επενδύοντας σε μια mini φούστα με φτερά – εξαιρετικά festive για την περίοδο. Συνδύασέ την με ένα oversized πουλόβερ, ankle boots με τακούνι, κόκκινο καλσόν και ένα XXL, δερμάτινο bomber jacket.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara (@lara_bsmnn)

Πόνταρε σε μια mini φούστα με πιέτες και σέταρέ την με ένα oversized πουλόβερ, κόκκινο καλσόν και kitten heels. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Casimiro (@jennifer_casimiro)

Φόρεσε ένα φαρδύ blazer σαν φόρεμα και συνδύασέ το με κόκκινο καλσόν και loafers.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post sh

 

Χρησιμοποίησε ένα δερμάτινο σορτσάκι και ένα λευκό top ως βάση. Μην ξεχάσεις το κόκκινο καλσόν. Λευκές γκέτες και ckunky αρβύλες. Από πάνω ρίξε ένα maxi, γκρι παλτό. Έτοιμο το look!

Κεντρική φωτογραφία: @lara_bsmnn

Read More

And More