Αnimal prints: Οι κανόνες για να τα συνδυάζεις πάντα με κομψό στιλ

Tα animal prints είναι τα μοτίβα που αποπνέουν δυναμισμό και πάντα δίνουν extra θηλυκότητα στο ντύσιμό μας. Αυτόν τον χειμώνα συναντάμε το λεοπάρ, τo zebra, τo tiger, τo snake άρα έχουμε αρκετές επιλογές. Είναι από τα κλασικά πλέον prints που μετρούν δεκαετίες παρουσίας στον κόσμο της μόδας, ενώ τα βλέπουμε στις πασαρέλες και τον χειμώνα και το καλοκαίρι.

Τώρα τον χειμώνα που δύσκολα πειραματιζόμαστε με χρώματα και μοτίβα, ίσως είναι λίγο δύσκολο να τα φορέσεις. Σήμερα λοιπόν ετοίμασα ένα αφιέρωμα με πολύτιμες συμβουλές, ώστε να τα φορέσεις με κομψότητα, σε μικρές ή μεγαλύτερες δόσεις!

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:

Leopard

Instagram @annelauremais

Εδώ έχουμε το πιο δημοφιλές animal print που φοριέται αδιάκοπα δεκαετίες τώρα από όλες μας. Αν κλείσεις τα μάτια, θα σου έρθουν στο μυαλό οι ηρωίδες του Χίτσκοκ αλλά και Kate Moss.

 

Getty Images

Όταν επιλέξεις ένα leopard παλτό προσπάθησε να κάνεις το look πιο casual με χαλαρό ύφος, τζιν ή t-shirt και απογείωσε έτσι το urban στιλ σου.

Splash/Ideal Images

Splash/Ideal Images

Τα leopard φορέματα θέλουν minimal style, ταιριάζουν απόλυτα τα δερμάτινα παπούτσια και οι ζώνες.

Instagram @blancamiro   Instagram @emilisindlev

Οι leopard φούστες έχουν διάφορα μήκη και μπορούν να απογειωθούν με bomber jacket και μάλλινα παλτό σε πανωφόρι.

Tiger

Splash/Ideal Images

Mία από τις πιο edgy εμφανίσεις με αυτό το print έκανε η Kim Kardashian στην αρχή της σεζόν και έβαλε ξανά στον χάρτη αυτό το animal μοτίβο. Βεβαίως απογείωσε την εμφάνισή της συνδυάζοντας το tiger bootpant της, με black body και μαύρα square σκουλαρίκια.

Instagram @sonialyson

Instagram @vikyandthekid

Ενα tiger φόρεμα γίνεται chic look, συνδυασμένο με μπότες μέχρι το γόνατο ενώ ένα tiger σακάκι σε αυτό το ύφος ταιριάζει τέλεια με λευκό παντελόνι.

Snake

Splash/Ideal Images

 

Getty Images

To αγαπημένο μοτίβο της Anna Wintour, συνδυάζει όλα τις τα φορέματα με snake print μπότες και δημιουργεί ένα signature look, ενώ γίνεται έμπνευση για street style εμφανίσεις με snake print μπότες.

Getty Images

Οι φούστες με αυτό το print ταιριάζουν τέλεια με δερμάτινα σακάκια ενώ τα παντελόνια με suede jackets.

Ζebra

Instagram @laura_eguizabal

Ένα print που έχει ξεκινήσει από πέρσι να κάνει δυναμική εμφάνιση και δεν έχει season time εφόσον το βλέπουμε και χειμώνα και καλοκαίρι σε street style. Ιδανικά συνδύασέ το με total black τώρα τον χειμώνα για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

 

 

 

Read More

And More