Αυτά είναι τα περσινά κομμάτια που δεν πρέπει να πετάξεις, γιατί είναι στη μόδα και φέτος

Φέτος η Άνοιξη μας επιφύλασσε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Εδώ και μέρες είμαστε όλοι μέσα και αγωνιζόμαστε κατά της πανδημίας. Μένουμε σπίτι και δουλεύουμε όσοι μπορούμε από εκεί, ενώ παράλληλα κάνουμε και τις δουλειές του σπιτιού, εκμεταλλευόμαστε το χρόνο μας ποιοτικά και ανάμεσα σε όλα οργανώνουμε και ανανεώνουμε την ντουλάπα μας, προσπαθούμε σιγά σιγά να μπούμε σε mood νέας σεζόν ελπίζοντας γρήγορα να είμαστε ξανά όλοι έξω.

Μία δουλειά που σίγουρα κάνουμε τέτοια εποχή είναι το ξεκαθάρισμα των ρούχων μας ώστε να φέρουμε στην καθημερινότητα μας τα κομμάτια που θα φοράμε από εδώ και πέρα, πάντα βέβαια με τις νέες τάσεις της σεζόν.

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα σε κομμάτια που ήταν πέρυσι μεγάλα trends και σίγουρα θα τα βρεις μποστά σου όταν αρχίσεις να ξεχωρίζει τα καλοκαιρινά τα οποία δεν χρειάζεται να τα καταργήσεις γιατί φοριούνται και φέτος άνετα! Καθώς λοιπόν εκμεταλλεύεσαι το χρόνο της καραντίνας και οργανώνεις το σπίτι και τις ντουλάπες σου, αυτά είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει με τίποτα να πετάξεις γιατί θα τα χρειαστείς.

Βοηθοί μας διάσημες που ακολουθούμε στο instagram και look που έχουν ανεβάσει με αυτά τα items ώστε να θυμηθούμε ποια περσινά ρούχα και αξεσουάρ θα χαρούμε άνετα και φέτος!

@jeannedammas

Πέδιλα με τετράγωνη μύτη, ένα μεγάλο comeback από τα 90s μπήκε πέρυσι στην ντουλάπα σου και φέτος θα εξακολουθήσει να είναι στα must!

@rosiehw

Satin φούστα, την αγάπησες για την δυνατότητα που έχει να την φοράς παντού από το γραφείο μέχρι σε γάμο και την φόρεσες πολύ πέρσυι, φέτος θα την χαρείς επίσης γιατί επιστρέφει δυναμικά στα summer trends!

@chiaraferragni

Όγκοι στα μανίκια, φορέματα και top με volume μανίκια κατέκλυσαν πέρυσι το instagram αλλά και φέτος θα έχουν την ευκαιρία για πολλά like αφού παραμένουν ψηλά στις τάσεις!

@rosiehw

Μεγάλα clutch, τα κρατούσες με μεγάλη αγάπη πέρυσι αφού ήταν απο τα μεγαλύτερα trend φέτος θα τα κρατήσεις ξανά αφού οι τάσεις ήταν ξεκάθαρα, soft clutches are hot!

@kendalljenner

Πέρυσι όταν έψαχνες για μαγιό έβλεπες παντού αυτό το νέο ύφασμα και υπέκυψες και έβαλες στην ντουλάπα σου ένα bikini ή ένα ολόσωμο με αυτή την υφή, φέτος θα το φορέσεις ξανά και ίσως αποκτήσεις και ένα ακόμη.

@monikh

Βlazer, αν έκανες την σωστή κίνηση πέρυσι και έβαλες στην ντουλάπα σου ένα beige σακάκι φέτος θα βγεις ξανά κερδισμένη αφού θα το χαρείς απόλυτα σύμφωνα με τις νέες τάσεις.

@carolinedemaigret

Εarth tones, από τα πιο μεγάλα trend της περυσινής σεζόν, καφέ χακί και μπεζ ήταν τα χρώματα που έπρεπε να βάλεις, αν λοιπόν τα έβαλες θα σου πω μπράβο γιατι θα τα χαρείς και φέτος αφού δίνουν κομψότητα σε κάθε εμφάνιση σου.

@carodaur

Βερμούδα, από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά trend γιατί δίνει style και άνεση, την χάρηκες πολύ την περασμένη σεζόν θα την χαρείς ακόμη περισσότερο αυτή αφού επιστρέφει δυναμικά!

@bat_gio

Φόρεμα με prints, ιδανικά σε maxi γραμμή, ειναι μεγάλη τάση και φέτος και αν ήσουν υπάκουη απο την περυσινή σεζόν τότε το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, enjoy!

@alexachung

H Alexa φοράει πουά εδώ και χρόνια, εσύ μάλλον πήρες πέρυσι το πρώτο σου πουά φόρεμα μετά τo viral με το κομμάτι από το Ζara, όπως και να έχει φέτος θα καταλάβεις την αξία του διαχρονικού αυτού print!

@gigihadid

Aλυσίδες, μικρές ή μεγάλες ήρθαν για να μείνουν σαν τα κοσμήματα που δίνουν το απαρραίτητο update στα καλοκαιρινά σου σύνολα και φέτος!

 

 

Read More

And More