Aυτά είναι τα πιο στιλάτα ζευγάρια τώρα!Ποιο ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου style;

Στην showbiz τα ζευγάρια είναι πολύ σημαντικά και τραβούν πάντα την προσοχή μας. Τόσο για το όσο αγαπημένα είναι αλλά και για το στυλ τους.

Πολλά από αυτά είναι τόσο ταιριαστά που δεν τους φαντάζεσαι χώρια, αλλά και πολλά άλλα ταίριαξαν σιγά-σιγά όσο είναι μαζί.

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τα πιο στιλάτα ζευγάρια που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα και εσύ μετά θα ψηφίσεις το αγαπημένο σου ή αυτό που σου θυμίζει περισσότερο την δική σου σχέση.

1. Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

 

Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σκεφτόμαστε πόσο ταιριαστοί είναι. Στις εμφανίσεις τους είναι τέλεια σεταρισμένοι όχι μόνο στο ύφος αλλά ακόμη και στα χρώματα. Ο Rodrigquez αγαπάει τα κουστούμια σε γήινους τόνους και η Lopez το εντυπωσιακό ντύσιμο με crop tops και sexy cuts.

2. Hailey Baldwin και Justin Bieber

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket θα γίνονταν sold out με το ζευγάρι αυτό, που έχει ένα στυλ πολύ σωστό και φρέσκο, όπως αρμόζει στην ηλικία τους.

3. Lucy Boynton και Rami Malek

Νομίζεις ότι έχουν έρθει απο τα groovy χρόνια των 60’s όταν τους βλέπεις μαζί σε φωτογραφίες με το street style ντύσιμο τους. Πουκάμισο με bomber jacket, ρομαντικά φορέματα, φιόγκοι και skinny jeans συνδυασμένα με μποτίνια είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν το neo mod style αυτού του ζευγαριού.

4. Κim Kardashian και Kayne West

Sexy & minimal αυτή την κατηγορία μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να την δημιουργήσει. Nude αποχρώσεις αλλά πάντα γραμμές που τονίζουν της καμπύλες της επιλέγει η Kim, ενώ o Kanye μέσα από το προσωπικό του στυλ στηρίζει την minimal athleisure αισθητική που έχει και η collection του.

5.Μeghan Markle και πρίγκηπας Harry

 

Midi γραμμές και χρώματα που θυμίζουν αγγλική εξοχή για εκείνη, ενώ ο Ηarry διατηρεί το brit έμφυτο στυλ του με κομψά πουκάμισα και μάλλινα tailored κουστoύμια σε γκρι και μπλε αποχρώσεις.

6. Αmal Clooney και George Clooney

Elegance με elegance θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Υπέροχα φορέματα για όλες τις περιστάσεις από την Amal σε χρώματα που μας μένουν στο μυαλό για πολύ καιρό και ένα σοφιστικέ masculine ύφος από τον Clooney με σακάκια που έχουν πάντα το τέλειο feeting.

7. Priyanka Chopra και Nick Jonas

Εκτός του ότι είναι πολύ ερωτευμένοι είναι και πολύ ταιριαστοί στο ντύσιμο τους. Η Chopra έχει ένα θηλυκό στυλ και επιλέγει φορέματα που την κολακεύουν απίστευτα, ενώ ο Jonas με το cool band style που είχε πάντα συμπληρώνει τέλεια την εικόνα αυτού του ζευγαριού.

8. Ashley Benson και Cara Delevingne

Με rock στοιχεία, δερμάτινα κομμάτια, net tops και statement shoes, όταν τις βλέπεις νομίζεις ότι έχεις ανοίξει κάποιο περιοδικό και βλέπεις editorial μόδας. Πάρε ιδέες και εσύ για edgy style με πολλά όμως θηλυκά στοιχεία.

9. Zoe Kravitz and Karl Glusman

Bλέποντας την Zoe Kravitz και το δικό της μοναδικό effortless style δύσκολα θα φανταζόμασταν τον άντρα που θα της ταίριαζε στιλιστικά. Όμως ο Karl Glisman με το δικό του so cool art look, την συνοδεύει τέλεια και μαζί είναι άψογοι.

10. Rooney Mara και Joaquin Phoenix

 

Minimal γραμμές για αυτήν, χωρίς καθόλου χρώματα και vintage αξεσουάρ, ενώ για τον Phoenix ακόμη και ένα hoodie με γραβάτα είναι απλά ok για μία πρεμιέρα. Όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό το αποτέλεσμα είναι από μόνο του στιλιστικά μοναδικό.


Read More

And More