Αυτά είναι τα βασικά φορέματα που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπας μας

Τα φορέματα αποπνέουν κομψότητα, φινέτσα και θηλυκότητα! Είναι το κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από κάθε δίλημμα (τύπου: τι να φορέσω στη δουλειά, μέχρι τι να φορέσω στο γάμο) και με μια κίνηση είναι ικανό να σε κάνει να νιώσεις φουλ αυτοπεποίθηση.

Τα φορέματα για τις γυναίκες είναι ότι και τα κοστούμια για τους άντρες. Έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας, καθώς είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστές σε κάθε μας εμφάνιση και μας προσδίδουν θηλυκότητα.

Yπάρχουν πολλά στιλ, και κάθε σεζόν αποκτάς και από ένα ακόμη, γιατί πολύ απλά τα λατρεύεις. Τώρα λοιπόν που μένουμε σπίτι, μπορείς να δεις αν έχεις τα βασικά κομμάτια, τα βασικά φορέματα που απαρτίζουν μία σωστή γκαρνταρόμπα και για να μην ξοδεύεις χωρίς λόγο στο μέλλον και για να δεις τελικά σε τι κατάσταση βρίσκεται η προσωπική σου ντουλάπα.

Το αφιέρωμα έχει μια λίστα με τις βασικές all time επιλογές που δεν φεύγουν από την μόδα αλλά παραμένουν πάντα κομψές. Δες την με την ησυχία σου και ετοίμασε τις επόμενες ποιοτικές αγορές σου.

Little black dress!Ίσως το πιο βασικό από όλα, το ύφος και το στυλ θα το καθορίσεις εσύ με βάση την προσωπικότητα σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα σου γιατί όπως δείχνει το πέρασμα του χρόνου δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Wrap dress!Το κρουαζέ φόρεμα επίσης δεν ανήκε ποτέ στις τάσεις της τρέχουσας σεζόν, αλλά είναι από τα φορέματα που οπότε αποφασίσεις να το θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Το wrap σχέδιο που έχει κολακεύει τις περισσότερες απο εμάς και δίνει πάντα καλύτερη εικόνα στην σιλουέτα μας.

Kόκκινο φόρεμα! Μία πιο τολμηρή επιλογή αλλά πίστεψε με κομμάτι που όποτε και αν αποφασίσεις να το βάλεις θα κάνει…απόσβεση. Το ύφος του διαφέρει απο γυναίκα σε γυναίκα όπως και η απόχρωση του κόκκινου αν θες να σε φωτίσει πρέπει να βρεις την σωστή. Παρόλα αυτά ένα κόκκινο φόρεμα παραμένει όπως και το μαύρο από τα πιο θηλυκά που έχουμε στην ντουλάπα μας.

Δαντελένιο φόρεμα!Μία επιλογή που θυμίζει princess look και δεν είναι ίσως από τις πρώτες που σκέφτεσαι, ένα φόρεμα από δαντέλα έχει διαχρονική κομψότητα και δεν θα μείνει ποτέ εκτός. Σε γάμο, βάφτιση ή επίσημο κάλεσμα είναι η πρώτη σου επιλογή για εμφάνιση που αποπνέει chic αίσθηση.

Μaxi φόρεμα!Κάθε καλοκαίρι είναι η βασική σου λύση για efforteless styling, με σχέδια ή χωρίς αποτελεί το πρώτο και βασικότερο φόρεμα στα καλοκαιρινά σου σύνολα. Με σανδάλια ή με sneakers το αγαπάς γιατί πάντα πετυχαίνει τον σκοπό του: άνεση και στυλ σε ένα μόνο ρούχο.

Πουά φόρεμα!Πέρυσι αυτό το print έγινε viral χάρη στο φόρεμα Zara, όμως τα polka dots παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των στιλάτων γυναικών όχι γιατί είναι τάση αλλά γιατί έχουν ένα all time clasic χαρακτήρα. Διάλεξε ένα στο δικό σου ύφος και βάλε ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι στην ντουλάπα σου.

Λευκό ρομαντικό φόρεμα!Δεν μπορώ να φανταστώ το καλοκαίρι χωρίς ένα ρομαντικό φόρεμα στην ντουλάπα μου, εσύ; Μini ή maxi θα το χαρείς κάθε σεζόν με τα σανδάλια σου και την ψάθινη τσάντα σου είτε στην πόλη είτε στις διακοπές σου, γι αυτό δεν πρέπει αν λείπει από την ντουλάπα σου.

Coktail dress!Το φόρεμα που χρειάζεσαι για ένα απογοητευτικό επίσημο κάλεσμα, για μία βάφτιση, για ένα ραντεβού είναι το coktail dress. Βασικά του χαρακτηριστικά είναι το μήκος που είναι συνήθως midi, και το ύφος που απονέει πάντα μία διακριτική πολυτέλεια, χωρίς όμως να το λες βραδινό.

Φόρεμα με prints!H ”στολή” της Anna Wintour είναι ένα φόρεμα που οφείλεις να έχεις αφού αποτελεί από μόνο του μία stylish εμφάνιση. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ ακολούθησε τα tips της Wintour και συνδύασε το με κολιέ και statemen boots ή πέδιλα.

Office dress! Σίγουρα μία επιλογή για όσες εργάζονται σε χώρο με dress code αλλά γιατί όχι και για όλες μας αφού το σοφιστικέ ύφος που έχει αυτό το φόρεμα δεν φεύγει απο τις τάσεις και δίνει extra style σε μία εμφάνιση μας. Ιδανικά μονόχρωμα και σε midi γραμμή.

Α-line dress! Θυμίζει άλλη εποχή αλλά έχει το τέλειο σχήμα με άνοιγμα στο κάτω μέρος που κολακεύει τις περισσότερες και αποπνέει και μία χαριτωμένη θηλυκότητα.Συνδύασε το με μπαλαρίνες ή mary janes και κράτησε και μία vintage bag.Κομμάτι που δεν χάνει την αξία του αλλά αντιθέτως παραμένει πάντα μία ευχάριστη…έκπληξη.

 

Read More

And More