Αυτά τα κομμάτια τα έχουμε όλες και πάντα δίνουν στιλάτους συνδυασμούς!

Η ντουλάπα μας δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπικότητα μας. Πρακτική, σπάταλη, επιρρεπής, κλασική… όλα τα χαρακτηριστικά που έχει η γκαρνταρόμπα μας υπογραμμίζουν σε μεγάλο βαθμό και τη δική μας συμπεριφορά.

Ρούχα που αγοράσαμε γιατί ακολουθούμε τα trends, ρούχα που έχουμε χρόνια γιατί αγαπάμε την αίσθηση που μας δίνουν κάθε φορά που τα φοράμε, επενδύσεις σε iconic κομμάτια ή basic ρούχα για την καθημερινότητα μας -όλα έχουν θέση στη ζωή μας και σίγουρα δείχνουν πολλά για μας.

Πέρα από τις καινούριες προσθήκες που όλες κάνουμε κάθε σεζόν, μέσα στην ντουλάπα μας υπάρχουν κάποια κομμάτια που παραμένουν εκεί, πέρα από τάσεις και πάντα έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να μας χαρίσουν ένα στιλάτο συνδυασμό.

Πάμε να δούμε σήμερα μερικά από αυτά τα easy to styling ρούχα που σίγουρα τα έχεις και θα τα εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο!

@monikh

Ενα λευκό πουκάμισο δίνει ακόμη και στο τζιν σου ένα σοφιστικέ αέρα, γίνεται το τέλειο top για τις φούστες σου ή τα shorts σου το καλοκαίρι ενώ μπορεί να συνδυαστεί σαν ελαφρύ πανωφόρι όπως στην φωτογραφία με ένα lingerie dress. Λινό ή βαμβακερό αυτό που έχει σημασία είναι να είναι λευκό και να έχει ωραίο γιακά. Σίγουρα θα βρεις ένα τέτοιο στην ντουλάπα σου ή γιατί όχι στην ντουλάπα του φίλου σου.

@rosiehw

Μidi φούστα: δύσκολα να μην πετύχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα με ένα τόσο στιλάτο κομμάτι. Δώσε άλλη αίσθηση με πλεκτά τοπ και διάλεξε αέρινες ή σε wrap γραμμή από την ντουλάπα σου ώστε να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην σιλουέτα αφού αυτό το ύφος κολακεύει τις περισσότερες. Με λουλούδι ή μονόχρωμες επίσης είναι πάντα πολύ safe.

Μαρινιέρα και πάλι μαρινιέρα, στιλάτη και ευκολοφόρετη. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο αλλά αυτές τις ρίγες για να αναδείξεις όλα τα bottom κομμάτια της ντουλάπας σου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γαλλίδες την λατρεύουν και σίγουρα θα την ανακαλύψεις και εσύ αν ψάξεις στα μπλουζάκια σου ώστε να την συνδυάσεις όπως πρέπει και φέτος.

@jeannedamas

Η ζακέτα δεν είναι ένα πανωφόρι για την ενδιάμεση περίοδο αλλά πλέον αν ακολουθείς τα it girls βλέπεις ότι την φοράνε συχνά και την αντιμετωπίζουν ως ένα μοναδικά στιλάτο top. Φόρεσε την με τα παντελόνια σου, με τις φούστες σου και άφησε αυτό το cute κομμάτι να μεταμορφώσει την εικόνα σου.

@carodaur

Η ολόσωμη φόρμα ποτέ δεν απογοητεύει και όσο περισσότερο την συνδυάζει τόσο νιώθεις ότι καλά έκανες και την απέκτησες. Βγάλε αυτή που έχεις και δοκίμασε την με ζώνη, με ένα t-shirt από μέσα ή με σακάκι και δες πόσο διαφορετική μπορεί να γίνει με μια μόνο κίνηση. Στα plus: την φοράς όλο τον χρόνο και παντού!

@lucywilliams02

Floral top που πάντα θα βρίσκεται ψηλά στις επιλογές μας. Εκτός του ότι μας δείχνει πιο φωτεινές και μας φτιάχνει την διάθεση μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ σετ με τζιν και basic κομμάτια και να δώσει ένα stylish συνδυασμό με pritned φούστες όπως στην φωτογραφία. Καιρός να το δοκιμάσεις.

@alexachung

Ανδρικό πουκάμισο, το έχεις σε γαλάζιο χρώμα και το φοράς συνήθως στο γραφείο σου με ψηλόμεσο παντελόνι. Το καλοκαίρι θα το πάρεις μαζί σου στις διακοπές για να συνδυάσεις με shorts ή με αέρινες φούστες και θα του προσθέσεις ένα μαντήλι για το μετατρέψεις σε shirt dress για την βόλτα σου.

@carolinedemaigret

Tέλος το αγαπημένο σου τζιν δεν θα σε προδώσει ποτέ, αρκεί αν του δίνεις μερικές εναλλακτικές όπως ένα ωραίο σακάκι ή ένα μεταξωτό πουκάμισο και να το ανανεώνεις όσο αυτό παραμένει το πιο αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μας.

Read More

And More