Bραδινή έξοδος: Πάρε ιδέες από τα look των σταρ και κλέψε τις εντυπώσεις

Η βραδινή έξοδος είναι πάντα ένα κομμάτι του γυναικείου ντυσίματος που όλες καταβάλουμε λίγο παραπάνω προσπάθεια, για να είμαστε πιο εντυπωσιακές. Ανάλογα με το προσωπικό style που έχεις, θες να δημιουργήσεις ένα outfit που να σε κολακεύει, και να κάνει και την διαοφρά. Sexy αλλά με style είναι τις περισσότερες φορές το ζητούμενο.

Φορέματα, sexy top, mini ή maxi  μήκος, οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα την διάθεση, και κυρίως ο λόγος για τον οποίο ετοιμάζεσαι να βγεις. Τώρα την άνοιξη έχουμε ένα gap παραπάνω να αποφύγουμε, εφόσον η διάθεση θέλει πιο ανοιξιάτικα look,  αλλά ο καιρός δεν είναι πάντα με το μέρος σου.

Σήμερα λοιπόν ζήτησα την βοήθεια από τις αγαπημένες μας celebrities, και με βάση δικά τους εντυπωσιακά look θα δούμε μαζί επιλογές για spring nitht out σύνολα. Ένας λόγος παραπάνω μέρες που είναι, και θες να βγεις, ώστε έχεις ακόμη περισσότερες ιδέες.

Mandy Moore – Ολόσωμη φόρμα

Μία μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι πλέον τόσο βασικό κομμάτι στην ντουλάπα σου όσο το little black dress. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε μία με one shoulder σχέδιο δεν πρόσθεσε πολλά αξεσουάρ και ολοκλήρωσε με λεπτά μαύρα πέδιλα, από μένα είναι ναι και σίγουρα μια επιλογή που μπορείς να αντιγράψεις.

Emily Ratajkowski- Crop top με τζιν

Νομίζω ότι η Emily έκανε μία εμφάνιση που μπορείς να κάνει copy εύκολα και σίγουρα να είσαι στο mood της εποχής, συνδύασε ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι τζιν με ένα crop leopard top που σίγουρα είναι μία fresh ιδέα και μας αρέσει που δεν σέταρε μαύρα παπούτσια αλλά κόκκινα snake booties.

Κim Kardashian- Κουστούμι χωρίς top

Δεν διάλεξα μία από τις εμφανίσεις που έχεις στο μυαλό σου την Kim αλλά αυτή που πραγματικά είναι πολύ sexy και σοφιστικέ και μπορείς και εσύ να αντιγράψεις εύκολα και με επιτυχία. Το μυστικό εδώ είναι το σακάκι να εφαρμόζει έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βάλεις top. Androgyne στιλ με θηλυκή λεπτομέρεια. Εννοείτε πέδιλα για παπούτσια και εννοείτε minimal μαλλιά και make up.

Victoria Beckham – Lingerie top με skinny παντελόνι

Απλό αλλά σίγουρα επιτυχημένο και πολύ εύκολο να κάνεις αυτή την εποχή που ακόμη φοράς το skinny μαύρο παντελόνι σου αλλά θα το συνδυάσεις με ένα θηλυκό top ωραίο χρυσό κόσμημα και classic γόβες, όπως και η Victoria.

Charlize Theron- Χρωματιστό φόρεμα

Ήρθε αυτή η εποχή που μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα και να αφήσεις το μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα. Πάρε ιδέα από την Charlize και τόλμησε μία λαμπερή απόχρωση σε ένα χαλαρό μίνι φόρεμα που θα συνδυάσεις με λεπτά μαύρα πέδιλα.

Ciara- Mini φόρεμα με prints

Eπειδή ξέρω ότι σας αρέσουν και επειδή τις περισσότερες φορές εδώ το παπούτσι είναι λάθος, η Ciara μας δείχνει το σωστό τρόπο να συνδύασεις το print mini φόρεμα, καθόλου αξεσουάρ και nude πέδιλα.

Kendall Jenner- Total animal print

Aν σου αρέσουν τα animlal print τότε θα σου αρέσει πολυ και αυτό το look. Προσοχή για να περάσεις στο bootcamp με μία τέτοια εμφάνιση θες τα εξής : καθόλου κοσμήματα, καλές αναλογίες, φίνα λεπτά πέδιλα. Δες την Kendall και αν “το έχεις” do it!

Stella Maxwell – Slip dress με jacket

Εύκολη και στιλάτη επιλογή, διαλέγεις ένα χρωματιστό μάξι slip dress και το συνδυάζεις με το αγαπημένο σου leather jacket. Η Maxwell συνδύασε και ίδια σκιά στα μάτια, και vintage bag.

Read More

And More