Cargo pants: Το trend που έρχεται από τα 90s και πώς να το φορέσεις αυτήν τη σεζόν!

Tα cargo παντελόνια κάνουν δυναμικό comeback κα σύμφωνα με τον οίκο Fendi είναι το παντελόνι που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου αυτήν τη σεζόν. Αγαπημένο fashion item των κοριτσιών στα 90s με τις Αll Saints, τις Spice Girls και την Gwen Stefani να “ορκίζονται” σε αυτό το κομμάτι και να είναι για εκείνες το βασικό on stage look τους. Παρόλα αυτά, αγαπημένα it girls του σήμερα δεν το έχουν βγάλει ποτέ από το καθημερινό τους ντύσιμο, με τις Chrissy Teigen, Rihanna και Emily Ratajkowski να το επιλέγουν σχεδόν κάθε σεζόν. Don’t panic: η τωρινή εκδοχή δεν είναι τόσο χαμηλοκάβαλη όσο τότε, και σίγουρα έχεις πολλές επιλογές σε χρώματα και στιλ. Σήμερα σου έχω ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για να εντάξεις το cargo παντελόνι στη ζωή σου όχι μόνο με casual ύφος, αλλά με styling tips, ώστε να αποκτήσει και πιο θηλυκό ύφος.

Αthleisure style

Σίγουρα στο μυαλό σου έρχεται το military style όταν σου λέω cargo παντελόνι, αλλά δες μία ωραία εναλλακτική και φόρεσέ το με athleisure style. Απόφυγε τα κλασικά χρώματα μπεζ και χακί και δημιούργησε αυτό το look με μπλε ή λευκό cargo παντελόνι. Αν θες, για αλλαγή, μην συνδυάσεις sneakers, αλλά πέδιλα σε sporty ύφος.

Jean- ious

Φέτος επειδή είναι huge trend θα βρεις πολλές εκδοχές του, άρα μην μένεις στην κλασική, επένδυσε σε ένα jean cargo παντελόνι. Εδώ μπορείς μετά να συνδυάσεις ένα λευκό statement top και να έχεις το απόλυτο spring look. Mαύρα γυαλιά και είσαι έτοιμη.

 

All day look

Ναι, το cargo παντελόνι μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Mείνε σε ένα minimal styling, με λευκό crop top και γόβες και θα έχεις ένα all day look. Eπίλεξε ένα ψηλομεσο μπεζ cargo παντελόνι που είναι κομμάτι πασπαρτού και θα σε πάει απλά… παντού!

Πάω στο γραφείο μου

Ναι, και πολύ καλά κάνεις -αφού όλες πάμε- και μπορείς να φορέσεις εκεί το cargo παντελόνι σου. Προτίμησε μία σκούρα απόχρωση όπως το χακί, και συνδύασέ το με λευκό παντελόνι και office τσάντα για να μπορέσεις να πας αυτό το νέο trend και στην… δουλειά σου.

Οne tone look

Σου έχουμε ήδη γράψει ότι το one tone φέτος είναι από τα trends που πρέπει να δοκιμάσεις και τώρα μπορείς με τα χρώματα που έχουν τα cargo παντελόνια να το πετύχεις εύκολα και να έχεις ένα stylish αποτέλεσμα. Επίλεξε χακί ή μπεζ και κάνε το one tone σύνολό σου, ενώ στα plus θα εντοπίσεις πως με αυτό το look όλες δείχνουμε πάντα ψηλότερες.

Statement αξεσουάρ

Δώσε σε αυτό το casual κομμάτι ένα fashion ύφος, προσθέτοντας statement αξεσουάρ. Μules ή croco τσάντα θα μπορούσαν να “απογειώσουν” ένα basic look με cargo παντελόνι. Κράτησε όλο το look σε απλές γραμμές, αλλά δώσε βάρος στα αξεσουάρ, ώστε να κάνεις update σε αυτό το κομμάτι.

Θηλυκές παρεμβολές

Πάντα με τα cargo κομμάτια θέλεις και κάτι πιο θηλυκό για να δώσεις στο σύνολο την γυναικεία του ταυτότητα και να υπάρχει μία ισορροπία. Το ροζ είναι το χρώμα που αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία, γιατί είτε είσαι pink fan, είτε όχι, θα δώσει στο cargo παντελόνι σου σωστό mood.

Sexy

Πάρε ιδέες από την Hailey Baldwin και δοκίμασε το sexy look με cargo παντελόνι. Συνδύασέ το με ένα crop top και σακάκι για σοφιστικέ detail και ολοκλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνα. Τα cargo παντελόνια έχουν άνετε γραμμή στην περιοχή της κοιλιάς και αυτό δίνει ένα plus για να το σετάρεις πιο εύκολα και safe με crop tops.

Read More

And More