Denim style: Πως θα κάνεις update όλα τα jean κομμάτια σου με εύκολο τρόπο!

Το denim style είναι αυτό που λέμε forever style και σίγουρα δίνει στο ντύσιμο πάντα ένα casual cool ύφος στην εμφάνιση σου. Σίγουρα όλες έχουμε πολλά denim κομμάτια στην ντουλάπα μας και όλοι θέλουμε να τα φοράμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σύνολα. Βεβαίως και δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να κάνουμε συνέχεια αγορές ώστε να αλλάζουμε του look μας με new items αλλά με έξυπνο styling υπάρχει ο τρόπος να ανανεωθούμε με μικρές κινήσεις.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως με εύκολες κινήσεις και κυρίως χωρίς έξοδα θα αναβαθμίσουμε τo denim σύνολο μας και θα δώσουμε στα look μας new vibes.

To denim jacket που όλες τώρα λατρεύουμε να φοράμε λόγω καιρού μπορεί να αλλάξει με μία μικρή κίνηση το αγαπημένο σου maxi φόρεμα με pritns. Διάλεξε ένα σε 80s style αν επενδύσεις σε μία καινούργια αγορά ή φόρεσε το denim jacket που ήδη έχεις γιατί πολύ απλά ταιριάζει απόλυτα.

Η denim ολόσωμη φόρμα είναι πλέον ένα κομμάτι κλειδί και σίγουρα αν την έχεις μπορείς πολλές φορές να βγεις ασπροπρόσωπη φορώντας την.Στην αρχή του φθινοπώρου την συνδύασες με τα αγαπημένα σου sneakers αλλά τώρα θα την σετάρεις με booties ώστε να είσαι έτοιμη για κάθε…καιρό!

Η cute σαλοπέτα μπορεί να γίνει ένα everyday κομμάτι αν της δώσεις ένα urban styling.Βάλε την ρομαντική μπλούζα που όλες έχουμε με την jean σαλοπέτα και δημιούργησε ένα Paris look. Πρόσθεσε chain bag και flat shoes και είσαι so Parisien. Kαμία αγορά αλλά ένα ολοκαίνουργιο look.

O minimal συνδυασμός θα δώσει και το καλύτερο style στον jean σου.Τα κομμάτια που χρειάζεσαι από την ντουλαπα σου είναι το κλασικό blue jena σου ένα μαύρο πλεκτό και slingbacks. Σοφιστικέ και στιλάτο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε με μεγάλα γυαλιά ηλίου και μία κομψή tote bag.

Συνδύασε την jean zip culotte σου σε ένα πιο fall styling. Χρειάζεσαι την καμπαρντίνα σου ένα basic top και ankle boots σε μαύρο χρώμα, ώστε να δώσεις σε αυτό το κομμάτι μία άλλη πιο σωστή για την εποχή εμφάνιση. Look για τις βόλτες σου στην πόλη ή για μία μέρα στο γραφείο.

Η jean φούστα που φορούσες στην παραλία όλο το καλοκαίρι θα γίνει το κομμάτι για τις φθινοπωρινές βόλτες σου στην πόλη με τα εξής βήματα. Κάνε ένα layering με  -shirt και πουκάμισο ή light blazer και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με tweed bag πο δίνει αμέσως ένα πιο city look.

To jean παντελόνι το μόνο που χρειάζεται για το φθινοπωρινό mood είναι ένα ωραίο πουκάμισο. Διάλεξε ένα από την ντουλάπα σου με vintage ύφος και volume μανίκια για εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δες το jean σου…αλλιώς!Αν δεν έχεις στην ντουλάπα σου ένα τέτοιο πουκάμισο μην σκας γιατί θα το βρεις παντού σε πολύ οικονομική τιμή.

Ένα σύνολο που σίγουρα θα κάνει την διαφορά. Συνδύασε μία wash denim jean φούστα με ένα oversized πουλόβερ και west booties που φέτος είναι μεγάλη τάση και μάλλον θα έχεις ένα ζευγάρι και εσύ. Δίνεις αμέσως ένα νέο style και στα 3 αυτά κομμάτια και αλλάζεις το style σου με εύκολο και δημιουργικό τρόπο.

Το jean shorts έχει ακόμη πολλές εμφανίσεις να κάνει εκτός από τα summer look που σε συντρόφευαν στον νησί ή στην πόλη αυτό το καλοκαίρι. Τώρα θα το φορέσεις με ένα λευκό shirt top και flat shoes, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε slingbacks και μπαλαρίνες για να έχεις έτσι ένα new style για το jean shorts σου που ταιράζει με την εποχή.

 

 

 

 

Read More

And More