Είσαι ακόμη στην πόλη; Στιλάτες λύσεις για τις ζεστές μέρες

Καιρός για διακοπές όχι όμως για όλες, κάποιες έχουμε ξεμείνει στην πόλη και αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ ζέστη!

“Τι να φορέσω στη ζέστη; Πως να είμαι αξιοπρεπώς ντυμένη στη δουλειά, χωρίς όμως να ζεσταίνομαι; Τι να επιλέξω για βόλτες στην πόλη που η θερμοκρασία και η κουφόβραση χτυπάνε κόκκινο;”. Ναι, αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, που έχουμε πάρει θέση να απαντήσουμε με το σημερινό θέμα.

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα ωραίο styling class με συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χάνεις το χαρακτηριστικό σου γούστο ή στιλ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και θα έχεις λύσεις για τις καυτές μέρες που έρχονται. Μπορείς να εμπιστευτείς, να πάρεις ιδέες και να αξιοποιήσεις τα συγκεκριμένα looks όπως και όποτε θέλεις.

Πριν περάσουμε όμως σε αυτό το κομμάτι, θέλω πρώτα να σου τονίσω κάτι! Γενικά, ξέχνα για λίγο τα denim παντελόνια, τα βαριά υφάσματα ή αν μπορείς τα συνθετικά textures που και σε ιδρώνουν. Επέλεξε αέρινα υφάσματα που θα σε “δροσίζουν”. Μια ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγεις το μαύρο γιατί “τραβάει” τη θερμότητα.

Πάμε να δούμε μερικές στιλάτες λύσεις για τις καυτές μέρες αν είσαι ακόμη στην πόλη θες να παραμείνεις στιλάτη.

@rosiehw

Πάντα το lingerie φόρεμα χαρίζει elegant αίσθηση στην εμφάνιση και ειδικά όταν έχει ζέστη είναι και μία πολύ δροσερή επιλογή αφού το satin ύφασμα του βοηθάει σε αυτό. Προτίμησε λευκό χρώμα και συνδύασε το color bag.

@caroldaur

Φόρεσε λευκό χρώμα γιατί θα σου αλλάξει την διάθεση με την πρώτη κίνηση, συνδύασε κομμάτια που δεν ακουμπούν στο σώμα πχ ένα crop top και ένα παντελόνι σε άνετη γραμμή ενώ τα mules είναι καλή λύση για άνεση και style.

@chloelecareux

σορτσάκια είναι πάντα μία καλή λύση για την ζέστη, στην πόλη προτίμησε ψηλόμεσα σχέδια και earth αποχρώσεις που συνδυάζεις με λευκά φανελάκια και flat παπούτσια.

Aέρινο shapeless φόρεμα εκτός από μεγάλη τάση είναι και super πρόταση για τις καυτές μέρες, προτίμησε λευκό και συνδύασε το  με bold πέδιλα.

@leoniehanne

mini σίγουρα βοηθάνε για την ζέστη απλά στην πόλη το super mini απαγορεύεται οπότε επέλεξε μήκος πάνω από το γόνατο περίπου και σε loose γραμμή για ισορροπημένη εμφάνιση.

@sandrasemburg

Oι βερμούδες είναι αγαπημένη λύση για τον καύσωνα, έχουν την ιδιότητα του shorts αλλά είναι πιο αέρινες και στιάτες.Φόρεσε τις με tank tops και flat shoes δημιουργώντας το απολυτο city σύνολο για την ζέστη.

Οι satin φούστες είναι το κομμάτι που θα σου δώσει style και θα κρατήσει δροσερή τις καυτές μέρες του καλοκαιριύ. Φόρεσε την στο γραφείο για ποτό συνδυάζοντας της με mules και αέρινο top. To μήκος της πρέπει να είναι αυστηρά κάτω από το γόνατο.

@weworewhat

Tο λινό πουκάμισο επίσης είναι απόλυτα σωστό για τις μέρες που δεν θες να ζεσταίνεσαι και αν το δέσεις και κόμπο θα του δώσεις ακόμη πιο summer style. Συνδύασε το με ψηλόμεσο shorts και χρυσά κοσμήματα.

@zinafashionvibe

Τα σανδάλια αποτελούν την καλύτερη λύση για τις μέρες που κάνει ζε΄στη στην πόλη.Ειδικά φέτος τα tourist sandals κάνουν δυναμικό comeback και θα τα βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα για να τα φορέσεις όλη μέρα.

@leoniehanne

Ένα στιλάτο σύνολο αν έχεις κάτι επίσημο για μία μέρα που έχει ζέστη, βερμούδα και color top που συνδυάζεις με nude αποχρώσεις σε αξεσουάρ, τσάντα και γόβες.

 

 

Read More

And More