Φόρμες: Φόρεσε σωστά το μεγαλύτερο street style trend της σεζόν

Η φόρμα θα μπορούσε ομόφωνα να ανακηρυχθεί ως η επίσημη ενδυμασία της καραντίνας. Την φορέσαμε πολύ και μας βόλευε για τις εμφανίσεις μας στο σπίτι με την άνετη γραμμή που έχει. Τώρα λοιπόν που πια δεν είμαστε στο σπίτι, το κομμάτι αυτό φαίνεται να έχει αποκτήσει τόση δύναμη που βγήκε και στους… δρόμους.

Οι παραγγελίες σε φόρμες όλο αυτό το διάστημα έχουν εκτοξευτεί και τώρα βλέπουμε μία νέα κίνηση να γίνει αυτό το loungwear κομμάτι και κομμάτι της… καθημερινότητάς μας, αφού υπάρχει στην ντουλάπα μας ίσως πάνω από μία φορά!

Μία βόλτα στο instagrm αρκεί για να δεις πόσο το αγαπάνε οι influencers και κυρίως πώς επιλέγουν να φορέσουν αυτό το trend που συνεχώς ανεβαίνει σε δημοτικότητα και… like! Το νέο αυτό στιλ θυμίζει το athleisuere, αλλά έχει μία πιο άνετη αίσθηση, με πουλόβερ και άνετα παπούτσια να το ολοκληρώνουν τις περισσότερες φορές.

Φόρμες σε πολλά χρώματα που τις συνδυάζουμε με πολλά διαφορετικά πανωφόρια ή top. Πάμε να δούμε ποια είναι τα αγαπημένα τους σχέδια αλλά και στιλιστικά tips από τις πιο stylish κοπέλες της μόδας για ένα δυνατό φετινό trend!

@vikyandthekid

Τώρα που αρχίζουν τα πρώτα κρύα, η αγαπημένη σου καμπαρντίνα, γίνεται το απόλυτο πανωφόρι για την φόρμα σου και θα δώσει στο καθημερινό σου στιλ μία νέα στιλάτη εικόνα. Look που φοράς όλη μέρα και σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Φόρεσε το με sneakers και cross body bag.

@wethepeoplestyle

Το κάτω μέρος της φόρμας σου φέτος θα το αντιμετωπίσεις σαν παντελόνι και θα το φορέσεις με bomber jacket και χρωματιστό top, σε συνδυασμούς που θα δώσουν νέα αίσθηση κομψότητας, αρκεί να συνδυάσεις δημιουργικά χρωματικές αποχρώσεις.Εδώ το γαλάζιο μπλουζάκι δίνει τέλεια στιλάτη λεπτομέρεια σε όλο το σύνολο.

@alisontoby

Φόρεσε τις φόρμες σου με μία ωραία εσάρπα και πάνινα αθλητικά σε ένα weekend σύνολο, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.Κράτησε μία κομψή τσάντα και δώσε την στιλάτη λεπτομέρεια που χρειάζεται αυτό το… easy going look.

@aninebing

Τotal white σύνολο με φόρμες που κάνει την διαφορά. Συνδύασε λευκά γυαλιά ηλίου και μία belt bag φορεμένη cross body για εμφάνιση που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Σύνολο που μπορείς να χαρείς τώρα όσο δεν χρειάζεται πανωφόρι.

@emilisindlev

Τα χρώματα που φέτος έχουν κάνει αίσθηση και τα φοράνε περισσότερο τα κορίτσια της μόδας, εκτός από τα βασικά μπεζ και γκρι είναι το πράσινο και το dark pink! Στα plus είναι ότι αυτά τα χρώματα κολακεύουν τις περισσότερες.

@emmahill

Μία λεπτή ζακέτα και ένα body σε μαύρο χρώμα μπορούν να αλλάξουν την μπεζ φόρμα σου και να γίνει ένα σύνολο με σοφιστικέ ύφος αν προσθέσεις μπαλαρίνες ή loafers !Δοκίμασε το.

@_jeanettemadsen_

Στην εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη είδαμε τα πιο update σύνολα με φόρμες και βεβαίως πήραμε ιδέες για new style.Φόρμες με mules ή πέδιλα είχαν την τιμητική τους από τις στιλάτες influencers.

@monikh

To total black αλλάζει ύφος και γίνεται νέα ”στολή” για τις εξορμήσεις σου στην πόλη, με βασικό κομμάτι την αγαπημένη σου φόρμα που θα συνδυάσεις με chunky booties και θα έχεις μία τέλεια εμφάνιση.

@mvd

Συνδύασε την γκρι σου φόρμα με ένα statement παλτό και άλλαξε αμέσως την εικόνα της. Εδώ το pied de poule δίνει αμέσως μία πολυτελή αίσθηση και κάνει το χαλαρό σύνολο αμέσως ιδιαίτερο.

@sincerelyjules

Τα camel χρώματα συνδυασμένα με γκρι δίνουν ένα τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα, ενώ τα χρυσά κοσμήματα δημιουργούν το twist που θέλεις για το street style σύνολο σου.

Read More

And More