Site icon TLIFE

Φούστες, φορέματα, σορτς: Τα πιο stylish κομμάτια που θα αποκαλύψουν τα πόδια σου!

Το ξέρεις πολύ καλά ότι το μίνι δεν πρόκειται για κάποιο νέο trend. Πρόκειται για τη γραμμή που επιλέγουμε κατά βάση τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και η υψηλή θερμοκρασία θέλει “τα πόδια έξω”. Ο καιρός, λοιπόν, ενδείκνυται και σίγουρα τάσσεται υπέρ σου! Οπότε ήρθε η ώρα να βγεις από το σπίτι με κάτι σε πιο μίνι γραμμή, πιο ανάλαφρο, πιο καλοκαιρινό.

Βαρέθηκες όμως τα περσινά σου και σίγουρα σου φαίνονται κάπως ξεπερασμένα. Εξάλλου, η μόδα αλλάζει κάθε σεζόν και το χρώμα ή το print που απέκτησες πέρσι, φέτος σε έχει κουράσει. Άσε που θέλεις να ανανεωθείς και λίγο. Ένα ή δύο νέα items σίγουρα θα φτιάξουν την ψυχολογία σου… αλλά και το στιλ σου. Και κάπου εδώ θα βάλουμε στην κουβέντα μας τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα.

Η Σοφία έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρήκε για σένα τα πιο στιλάτα σορτς, playsuits, μίνι φούστες, φορέματα και γενικά οτιδήποτε αφήνει εκτεθειμένα τα πόδια. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες πολλές επιλογές, διάφορα στιλ και χρώματα που θα σε ικανοποιήσουν!

Και κάτι τελευταίο! Η μίνι γραμμή ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα. Δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ ψηλά και αδύνατα πόδια για να το υποστηρίξεις. Αρκεί να βρεις το τέλειο στιλ που θα αναδεικνύει το σώμα σου.

Enjoy!

© 2024 tlife.gr