Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να λάμψεις στο ραντεβού με τον αγαπημένο σου

Όσο ο Άγιος Βαλεντίνος θα πλησιάζει, τόσο θα είμαστε δίπλα σου και θα σου προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας που θα σε βγάλει από πολλούς προβληματισμούς. Ήδη σου έχουμε προτείνει ιδέες για δώρα που μπορείς να του χαρίσεις (δες εδώ), σου έχουμε δώσει στιλιστικά tips για εκείνη τη βραδιά σύμφωνα με εμφανίσεις που έχουν κάνει οι σταρ (δες εδώ) και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα θέματα που μπορείς να πάρεις έμπνευση! Γιατί η γιορτή των ερωτευμένων είναι μοναδική και αξίζει να την περάσεις όσο πιο τέλεια γίνεται.

Σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε ξανά με τις στιλιστικές σου επιλογές. Για την ακρίβεια, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με ρούχα και αξεσουάρ σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, αλλά και πολλές επιλογές με παγιέτες. Έτσι θα μπορείς να διαλέξεις τι σου ταιριάζει περισσότερο και να δημιουργήσεις το δικό σου style.

 

Valentine’s date: Black look

Για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου κάνε sexy εμφάνιση επιλέγοντας μαύρα ρούχα και αξεσουάρ! Το μαύρο είναι από τα πιο σαγηνευτικά χρώματα που αφήνει ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα. Μας αρέσει τόσο πολύ γιατί δύσκολα μας ρίχνει σε στιλιστικές παγίδες, ενώ τις περισσότερες φορές δημιουργεί ένα sexy chic αποτέλεσμα που μένει αποτυπωμένο στο μυαλό των ανδρών.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Valentine’s date: Red look

Για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου κάνε μία hot εμφάνιση επιλέγοντας κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ! Το κόκκινο είναι από τα “φλογερά” χρώματα της παλέτας που κάνει μια εμφάνιση να μοιάζει τόσο μοναδική, όσο της αξίζει. Επιπλέον, είναι μια τέλεια ιδέα για looks την ημέρα των ερωτευμένων, αφού το κόκκινο συμβαδίζει απόλυτα με το mood της γιορτής. Μην φοβηθείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Valentine’s date: Sequin look

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δώσε λάμψη στην εμφάνιση σου με sequin ρούχα και αξεσουάρ! Οι παγιέτες και οι λάμψεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα big events, όπως Χριστούγεννα και Άγιος Βαλεντίνος. Οπότε, έφτασε η στιγμή να το φορέσεις, να φέρεις στην επιφάνεια την αυτοπεποίθησή σου και να του κλέψεις την καρδιά (και το μυαλό) με τη σούπερ sparkly εμφάνισή σου.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More