Halter top : To πιο hot top για αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό, styling tips για να το συνδυάσεις σωστά!

Tα top είναι βασικά κομμάτια στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και κάθε σεζόν έχουμε και πολλά καινούργια που βάζουμε στην ντουλάπα μας.

Crop top, strapless top, tank top και πολλά ακόμη σχέδια για να δημιουργήσεις τα απόλυτα summer looks και να εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου. Θες να είσαι πάντα ενημερωμένη και να φοράς τις τελευταίες και πιο hot τάσεις για κάθε σεζόν.

Σήμερα λοιπόν θα σε ενημερώσω για το πιο hot top αυτού του καλοκαιριού που είναι το hatler.

Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει έξω τους ώμους κάτι που του δίνει αυτόματα ένα sexy detail.

Μπορεί να έχει χιαστί σχέδιο μπροστά και να γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, να έχει fun prints ή να έχει open back σχέδιο και να γίνεται ακόμη πιο summer edition.Mαζί θα δούμε styling tips ώστε να το συνδυάσεις σωστά και να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου.

1.City vibes

Eνα τέτοιο top θα δώσει στα city look σου έναν άλλον αέρα, συνδύασε το με φούστες και ψηλόμεσα παντελόνια και δώσε new shape στην σιλουέτα σου. Διάλεξε χρώμα σε basic απόχρωση και φόρεσε το πραγματικά με όλα σου τα bottom κομμάτια.

2. Χαλαρή γραμμή

Στην πιο casual εκδοχή του το top αυτό έχει ξανά έξω του ώμους αλλά πιο χαλαρό ύφος και το συνδυάζεις με άνετα παντελόνια και σανδάλια σε look που σε πάνε στην πόλη όταν ο υδράγυρος ανεβαίνει στα ύψη.

3. Αthleisure mood

Αν είσαι athleisure τύπος τότε αυτό το top θα γίνει το αγαπημένο σου. Μικρό και στενό θα το σετάρεις με τα stripe pants σου και θα αναδείξεις το καλογυμανσμένο σου σώμα καθώς και την sporty ματιά σου στο style.

4. So glam

H πιο glam εκδοχή του hatler top έχει πολυτελές ύφασμα και bow details, συνδυασμένο με μία αέρινη silk φούστα σου δίνει το τέλειο coktail look.

5. Grunge

Aν θες να δημιουργήσεις ένα grunge style διάλεξε ένα μικρό λευκό hatler top και το αγαπημένο σου jean θα έχεις το 90’s look που όλοι θα ζηλεύουν και σίγουρα θα κάνεις την διαφορά.

6. Το σωστό σουτιέν

Με ένα top ξεχνάς ιδανικά το σουτιέν αν το στήθος σου έχει small size και το top βεβαίως είναι αέρινο, αλλιώς το strapless είναι η μία και μοναδική λύση.

7. Διακοπές

Για τα χαλαρά σύνολα των διακοπών σου διάλεξε ένα με χρώμα και prints και φόρεσε το με τα shorts σου και ψάθινο καπέλο.

8.Το τέλειο σχήμα

Ένα hatler top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι δίνει το τέλειο σχήμα στην σιλουέτα σου και βεβαίως το απόλυτο city style. Mε την σωστή επιλογή σε χρώμα και ύφος έχεις σύνολο που πας καλεσμένη σε γάμο ή στο γραφείο.

9. Αέρινο με χρώμα

Σίγουρα η εκδοχή: στενό hatler top είναι sexy αλλά και η εκδοχή: αέρινο με ωραίο χρώμα είναι απόλυτα chic!Ιδανικό για zip culotte ή full skirts.

10. Fun style

Διάλεξε το hatler top που σου φτιάχνει την διάθεση και κάνε fun styling πουά με πουά και λευκά γυαλιά, floral με stripes και ψάθινο καπέλο, παίξε με το style και χρησιμοποίησε αυτό το top σαν βασικό κομμάτι για το look σου.

Read More

And More