Η Gwyneth Paltrow βρήκε το χρώμα που είναι αντίδοτο στην φθινοπωρινή μελαγχολία

Ο φθινοπωρινός καιρός αλλάζει σιγά σιγά, η μέρα μικραίνει, το φως δεν είναι τόσο λαμπερό, αλλά η Gwyneth Paltrow έχει το ενδυματολογικό αντίδοτο στην φθινοπωρινή μελαγχολία!  Λίγες μέρες πριν η  ηθοποιός / επιχειρηματίας, γιόρτασε το λανσάρισμα της skincare line, στα κεντρικά γραφεία της Goop, στη Σάντα Μόνικα στο Λος Άντζελες. Για την περίσταση, η Paltrow απέδειξε ότι η τάση Barbiecore που ήταν παντού την προηγούμενη σεζόν είναι ακόμη στα trends.

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for good.clean.goop

H ηθοποιός επέλεξε ένα άνετο ροζ πουλόβερ, με turtle neck που συνδύασε με ασορτί midi φούστα. Το colorful  σύνολο της το ολοκλήρωσε με metallic σανδάλια και ασημένια δαχτυλίδια.

 Η Barbiecore τάση έκανε πάταγο πέρσι, αλλά όπως επιβεβαιώνει το fashion icon Gwyneth Paltrow συνεχίζει να είναι στα top trends. To ροζ χρώμα σίγουρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο για τα χειμερινά σύνολα, ούτε ανήκει στην παλέτα που ορίζει η quiet luxury αισθητική. Παρόλα αυτά η Paltrow κατάφερε να το συνδυάσει άψογα με υπέροχα κομμάτια και να δημιουργήσει ένα chic outfit!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

Read More

And More