Η Kaia Gerber μας υπενθύμισε τα πρακτικά και stylish παπούτσια που αξίζει να έχουμε στην ντουλάπα μας αυτή την εποχή!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η μετάβαση από τα χειμερινά στα ανοιξιάτικα παπούτσια θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια.Ξεκινάμε χαλαρά με loafers χωρίς κάλτσες, ακολουθούν οι μπαλαρίνες, αλλά η Kaia Gerber με ένα πρόσφατο look της, μας υπενθύμισε άλλο ένα σχέδιο που αξίζει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας για το ανοιξιάτικο μεταβατικό styling. Λίγες μέρες πριν το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα σύνολο από τα  00s συνδυάζοντας τέλεια μία pencil satin φούστα, με πλεκτό γκρι top, κάνοντας ένα σέξι και εκλεπτυσμένο σύνολο ιδανικό για το γραφείο, που όμως απογείωσε με τα παπούτσια που συνδύασε.


Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Τα metallic mules που διάλεξε να ολοκληρώσει η Gerber το outfit,  δίνουν αμέσως ένα ανοιξιάτικο mood και μας θυμίζει ότι αυτό το παπούτσι είναι τέλειo για αυτή την εποχή.

Τα mules συνεχίζουν και αυτή την σεζόν να είναι στις τάσεις ενώ καμία fashinonista δεν τα αποχωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.Μπορεί τα sneakers να είναι τα παπούτσια που δίνουν αμέσως λύση στο καθημερινό μας styling, αλλά και τα mules με χαμηλό τακούνι, είναι εξίσου πρακτικά και πολύ πιο στιλάτα για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.Ταιριάζουν άψογα με τζιν αλλά και με φορέματα, άρα έχουν 24hour στιλ που τα κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα. Τα mules είναι τα παπούτσια που σκοπεύουν όλα τα it girls να φορέσουν την άνοιξη, εσύ;

Κεντρική φωτογραφία- Splash

 

 

Read More

And More