Η Άνοιξη θέλει pastel! Πώς να τα συνδυάσεις σαν μία fashionista

H Άνοιξη αγαπάει τα χρώματα και όλες οι νέες τάσεις στηρίζονται σε αυτά. Παρόλα αυτά μετά από ένα χειμώνα χωρίς πολύ styling λόγω καραντίνας ίσως έχεις ενδοιασμούς για τα χρωματιστά σου σύνολα και για το πόσο χρώμα να βάλεις τώρα. Ο πιο ασφαλής τρόπος λοιπόν να ξαναβάλεις τα χρώματα ξανά στην ζωή σου είναι τα pastel. Eυτυχώς οι pastel αποχρώσεις ανήκουν στα ‘’εύκολα’’ όπως λέμε χρώματα ενώ ταυτόχρονα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο του street style.

Παρόλα αυτά ακόμη και τα pastel έχουν το δικό τους «οδηγό» για να φορεθούν σωστά χωρίς λάθη και στιλιστικές ατοπίες. Σήμερα λοιπόν θα δούμε pastel σύνολα και θα πάρουμε ιδέες για να βάλουμε αυτό το κομψό χρωματικό trend στην νέα μας ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα!

@dimodaa

Η κομψή απόχρωση του pastel γίνεται τέλειος συνδυασμός για sheer και ντελικάτα υφάσματα. Μία αέρινη διάφανη φούστα συνδυάζεται άψογα με ένα pastel top και έχεις την σωστή ισορροπία στο σύνολο σου.

@wethepeoplestyle

Τα κουστούμια σε pastel αποχρώσεις είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας αυτή την περίοδο. Και βεβαίως έχεις δύο κομμάτια αφού και το σακάκι αλλά και το παντελόνι θα συνδυαστούν με άλλα ρούχα.

@tesshell

Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν ένα pastel look μπορούν να είναι με prints ή καρό αρκεί οι αποχρώσεις να έχουν μέσα pastel χρώματα.

@naaomiross

Τα pastel πουκάμισα συνδυάζονται άψογα με τζιν αρκεί και αυτό να έχει την πιο ανοιχτή απόχρωση του μπλε, έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο ανοιξιάτικο.

@dimodaa

Μπορείς να φορέσεις τα pastel top σου με bottom κομμάτια που έχουν έντονη απόχρωση στην ίδια παλέτα και να δημιουργήσεις στιλάτα σύνολα.

Τα denim της άνοιξης έχουν pastel αποχρώσεις και αν θες μπορείς να φορέσεις ένα total pastel denim look κάνοντας την διαφορά.

@tesshell

Τα tweed σύνολα έχουν pastel αποχρώσεις και δίνουν στο κομψό αυτό ύφασμα ανοιξιάτικο αέρα για να το φορέσεις τώρα στην πόλη με άνεση.

@dimodaa

Pastel παπούτσια που θα συνδυάσεις με τα τζιν σου και θα δώσει το twist που χρειάζεται τώρα η εμφάνιση σου.

@dimodaa

Τα αέρινα pastel φορέματα συνδυάζονται με sneakers και γίνονται urban κομμάτια με μία κίνηση.

@rouje

Pastel ζακέτες που βλέπουμε να φοράνε ξανά και ξανά οι Γαλλίδες είναι το πανωφόρι που θα δώσει στα ντελικάτα φορέματα σου το απαραίτητο French style.

Read More

And More