Η ολόσωμη φόρμα μας λύνει τα χέρια στα καθημερινά σύνολα

Βολική, άνετη, στιλάτη, τα χαρακτηριστικά που έχει η ολόσωμη φόρμα είναι πάρα πολλά και από ρούχο που φορούσαν στην δουλειά τους κάποιοι επαγγελματίες κάποτε, τα τελευταία χρόνια  έγινε fashion item. Mας λύνει τα χέρια διότι φοριέται εύκολα παντού από casual μέχρι πιο επίσημα καλέσματα και με το σωστό παπούτσι γίνεται από daily look ένα stylish βραδινό σύνολο. Οι σχεδιαστές ανέδειξαν το jumpsuit  τα τελευταία χρόνια σε must have που σπάνια λείπει από τις συλλογές τους. Ειδικά τώρα το φθινόπωρο, είναι ένα κομμάτι που πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα!

Δεν χρειάζεται συνδυασμούς και ιδιαίτερη σκέψη. Συνήθως είναι σε άνετη γραμμή ενώ κολακεύει τους περισσότερους γυναικείους σωματότυπους και υπάρχει σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, ώστε να ανακαλύψεις την αγαπημένη σου. Ας δούμε μερικούς στιλάτους φθινοπωρινούς συνδυασμούς με ολόσωμη φόρμα.

@_jessicaskye

Το χακί χρώμα είναι απόλυτα φθινοπωρινό και σε ολόσωμη φόρμα δίνει ένα street look που μας αρέσει πολυ. Όταν ο καιρός αλλάξει φόρεσε την με αρβιλάκια ενώ τώρα με sneakers δείχνει τέλεια.

@_jessicaskye

Ενα κάλεσμα αυτή την εποχή σε γάμο ή βάφτιση θέλει μία ολοσωμη φόρμα σε pastel απο΄χρωση που θα δώσει chic look στην εμφάνιση σου.

@_jessicaskye

Τα εξώραφα που ήταν trend στα 90s έχουν κάνει δυναμικό comeback και βεβαίως δεν θα έλειπαν από τις ολόσωμες φόρμες που τους δίνουν ένα cargo style.

@ariviere

Oι γήινες αποχρώσεις στην ολόσωμη φόρμα τις δίνουν μία σοφιστικέ εικόνα και την κάνουν κομμάτι για όλη την ημέρα που έχει άνεση και στιλ.

@zinafashionvibe

Η λευκή ολόσωμη φόρμα συνδυάζεται με μαρινιέρα αντί για jacket και μπαλαρίνες σε ένα weekend look.

 

 

@mango

Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα με loafers και δώσει masculine στοιχεία στο ντύσιμο σου.

@claudiepierlot

Τα desert boots είναι επίσης τέλεια για να συνδυάσεις τώρα τις ολόσωμες φόρμες σου.

@sezane

Τα χρυσά κοσμήματα και τα διακριτικά boem συνδυάζονται με μία ολοσωμη φόρμα τώρα σε φθινοπωρινά outfits.

@styleandthebeach

Αν η ολόσωμη φόρμα σου έχει ζώνη μπορείς να την αφαιρέσεις σε κάποιες περιστάσεις και να προσθέσει μία αλυσίδα για διαφορετικό ύφος.

 

Read More

And More