Καμπαρντίνα: Το πανωφόρι που φοράς τώρα περισσότερο και είναι και το πιο σωστό!

Ξεκίνησαν και επίσημα τα πρώτα κρύα με το τζάκετ να είναι πλέον απαραίτητο αν βγεις από το σπίτι σου. Μεγαλύτερο όπλο και key item της εποχής αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την καμπαρντίνα. To πανωφόρι που φοράς τώρα περισσότερο και είναι και το πιο σωστό!

Η καμπαρντίνα είναι κομμάτι που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και σίγουρα την έχουμε φορέσει με τους κλασικούς casual τρόπους γιατί βολεύει πιο πολύ. Αγαπημένο πανωφόρι των Γαλλίδων που δεν την αποχωρίζονται όλον το χρόνο, ήρθε η εποχή που θέλεις να τη φορέσεις και εσύ σε περισσότερες εκδοχές.

Θεωρείται ένα από τα θρυλικά κομμάτια της ιστορίας της μόδας, που δεν βρίσκεται ποτέ out of fashion. Ακόμα και ύστερα από πολλά χρόνια ιστορίας, συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει τις πασαρέλες και να μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Οι σχεδιαστές κάθε χρόνο σκαρφίζονται κάτι διαφορετικό για να την παρουσιάζουν ανανεωμένη και φρέσκια στο ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν. Το χαρακτηριστικό της ύφασμα είναι αδιάβροχο και ελαφρύ και αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τη βροχή καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ύφασμα.

Αν όχι τώρα, τότε πότε θα την χαρείς; Για να γίνει λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο δες μερικά street style από τα it girls του instagram και πάρε ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις με το αγαπημένο πανωφόρι!

@anoukyve

Αυτό το σύνολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η “στολή” μας για αυτήν την περίοδο στην πόλη. Τζιν παντελόνι με λεπτό πουλόβερ, γόβες ή μπαλαρίνες και βεβαίως το must have της εποχής που δεν είναι άλλο από την αγαπημένη μας καμπαρντίνα! Αν δεν το είχες σκεφτεί δες το και απλά κάν’ το… copy the look!

@blancamiro

Δεν το είχες σκεφτεί να πας στο γυμναστήριο με την καμπαρντίνα σου; Tώρα θα το σκεφτείς. Γιατί πόσες από εμάς δεν πάμε αμέσως μετά τη δουλειά στο TRX; Και ναι, ένα κολάν να έχεις μαζί σου αρκεί. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς και ξεχωριστό πανωφόρι. Η εποχή θέλει ευελιξία και κυρίως πρακτικότητα. Κι αν σε πιάσει η βροχή δες πως το μαντήλι στο λαιμό γίνεται… cover για το κεφάλι σου!

@_jeanettemadsen_

Πλέον έχεις καταλάβει ότι σε κάθε μου αφιέρωμα οι φόρμες θα είναι μέσα αυτήν τη σεζόν! Σήμερα θα τις σετάρεις με την κλασική καμπαρντίνα και σίγουρα θα έχεις ένα look βγαλμένο από το instagrm των influencer. Δοκίμασέ το.

@carodaur

Δερμάτινες ή κλασικές οι εκδοχές είναι πάντα πολλές για αυτό το κομμάτι! Διάλεξε αυτήν που σου ταιριάζει και βάλε στην ντουλάπα σου ένα forever κομμάτι. Βλέπεις κάθε σεζόν τα πανωφόρια έχουν πολλά new entries, αλλά η καμπαρντίνα σου θα παραμένει ψηλά όσα χρόνια κι αν περάσουν.

@pernilleteisbaek

Τα αξεσουάρ μπορούν να δώσουν extra styling στην καμπαρντίνα σου. Ένα sporty καπέλο και μία lux τσάντα συνδυάζονται άψογα σε μία city εμφάνιση με καμπαρντίνα, αφού έχει τη μαγική ιδιότητα να γίνεται street style με απλές κινήσεις!

@vikyandthekid

Λευκή και σατέν: μία ιδιαίτερη εκδοχή, σπάνια για καμπαρντίνα. Αν τη διαλέξεις σε ελαφρύ φίνο ύφασμα τη φοράς και σαν φόρεμα! Δεν είναι look για να πας στο γραφείο, αλλά για μία βόλτα αξίζει να το δοκιμάσεις.

@leoniehanne

Νaylon! Τολμηρή εκδοχή αλλά δες πόσο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τα neon αξεσουάρ. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια από αυτό το κομμάτι αρκεί να μπορείς να τα υποστηρίξεις και να δώσεις στο ντύσιμό σου new style.

@ninauc

Goth mood! Δερμάτινη καμπαρντίνα με τούλινη φούστα και αρβυλάκια που δίνουν ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα, αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με αυτό το κλασικό πανωφόρι.

@pernilleteisbaek

Οι μπότες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την καμπαρντίνα σου και το αποτέλεσμα έχει ένα τέλειο συνδυασμό: sexy & chic! Οι λευκές μπότες συνδυάζονται ακόμη καλύτερα με το μπεζ της κλασική καμπαρντίνας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι μαύρες είναι λάθος.

@sophiaroe

Γκρι χρώμα στην καμπαρντίνα που δίνει σοφιστικέ ύφος και βεβαίως ανανεώνει τα total black σύνολα που συνήθως φοράμε από εδώ και πέρα.

 

Read More

And More