Καμπαρντίνες, σακάκια, ζακέτες: Τα 3 βασικά πανωφόρια της άνοιξης στις βιτρίνες του Tlife!

Η άνοιξη είναι μία εποχή που σίγουρα σε προβληματίζει στο θέμα πανωφόρι. Ο καιρός είναι ακόμη απρόβλεπτος, αλλά εσύ έχεις αρχίσει να φοράς τα πιο χρωματιστά σου σύνολα και τα χειμερινά jacket δεν ταιριάζουν καθόλου. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζεις να χρειάζεσαι ένα πανωφόρι. Το σημερινό μας αφιέρωμα, λοιπόν, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, αφού σου έχουμε ετοιμάσει τα τρία βασικά πανωφόρια για αυτή την εποχή, ώστε να πάρεις ιδέες και να κάνεις ποιοτικό shopping αν χρειαστεί.

Καμπαρντίνες, σακάκια και ζακέτες θα αντικαταστήσουν τα βαριά σου παλτό και puffer jacket! Θα δώσουν νέο ύφος στην καθημερινότητά σου και θα σε βάλουν στο spring mood που τόσο πολύ θέλεις.

Δες τις προτάσεις μας με τα πιο stylish ανοιξιάτικα πανωφόρια της αγοράς.

Καμπαρντίνες

Κομμάτι κλασικά κομψό, που δίνει μία σοφιστικέ αίσθηση στην εμφάνιση. Εκτός από την κλασική μπεζ εκδοχή, μπορείς πια να επιλέξεις pastel, tartan και έντονα χρώματα και να χαρείς την καμπαρντίνα σου όλη την άνοιξη. Συνδύασέ την με φουλάρι στο λαιμό και slingback γόβες για απόλυτα french style.

Kάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές

Σακάκια

Αυτό τo ανδρικό κομμάτι που τόσο αγαπάς, τώρα είναι η καλύτερη περιόδος να το χαρείς καθημερινά με παντελόνια, φορέματα και βεβαίως τα αγαπημένα σου denim σύνολα. Επένδυσε σε ένα σακάκι με χρώμα για τα καθημερινές σου εμφανίσεις, ενώ το κλασικό σου μαύρο ή camel γίνεται άψογο πανωφόρι στα wedding guest σύνολα σου αυτή την εποχή.

Kάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές

Ζακέτες

Με κουμπιά ή με ζώνη, σε basic απόχρωση ή pastel, είναι πάντα η πιο cozy εκδοχή για πανωφόρι όταν ο καιρός είναι ανοιξιάτικος. Μπορείς να την συνδυάσεις με casual look, με boho φορέματα ή με metallic φούστες για πιο update εμφάνιση.

Kάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές

Read More

And More