Kim Kardashian, Ariana Grande, Anna Wintour: Πως να ντυθείς με το signature στιλ τους φέτος τις απόκριες

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχουμε μια παράδοση στο Tlife: σου προτείνουμε στιλάτους τρόπους για να ντυθείς τις απόκριες, όχι με “έτοιμες” στολές, αλλά με ρούχα και αξεσουάρ που θα βρεις τώρα στην αγορά και μπορούν να “χτίσουν” ένα αποκριάτικο look.

Αυτή η παράδοση κρατάει καιρό και όλα αυτά τα χρόνια σου έχουμε δείξει διάφορα concepts, όπως πως να ντυθείς Minie Mouse, Ποκαχόντας, Mod girl, ντίσκο, Moulin Rouge και πολλά ακόμα. Το σημερινό μας θέμα όμως, είναι λίγο διαφορετικό. Ναι μεν θα σε ντύσουμε, αλλά το κάθε σύνολο κρύβει μια πιο fashionable υπόσταση! Τι εννοώ; Αυτήν τη φορά η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, σου προτείνει ρούχα και αξεσουάρ για να ντυθείς σαν τρεις μεγάλες σταρ που έχουν signature style. Προς τα κάτω θα βρεις τα fashion items που χαρακτηρίζουν το στιλ της κάθε διάσημης, ώστε να το αντιγράψεις με λίγα χρήματα.

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τη μοναδική Kim Kardashian, την πάντα in fashion Anna Wintour και το αυστηρό της στιλ, και τη funky Ariana Grande. Πάμε να δούμε σε τι πρέπει να επενδύσεις για να είσαι ίδια με αυτές τις αποκριάτικες μέρες…

 

ARIANA GRANDE

Το στιλ της είναι αρκετά funky, παιχνιδιάρικο, κοριτσίστικο, με πολλές athleisure πινελιές. Τα παπούτσια που χρειάζεσαι είναι σίγουρα οι over-the-knee μπότες και τίποτα άλλο, τις οποίες θα σετάρεις με μακριά hoodies, vinyl κολάν, bombers ή crop top. Στο κεφάλι πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις ένα statement headpiece και τα μαλλιά σου πρέπει να είναι σε ponytail style.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις πως θα κάνεις το hairstyling της Ariana Grande!

 

KIM KARDASHIAN

Η Kim είναι ambassador των Yeezy (fashion label του Kanye West), και οι εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό απαρτίζονται από τα ρούχα και τα αξεσουάρ των συλλογών του brand. Το στιλ της έχει γίνει πιο sporty chic σε γήινα χρώματα, με βασικά κομμάτια τα στενά basic φορέματα, τα cycle pants, τα hoodies, off shoulder tops και τα oversized blazers. Όλα αυτά “συνοδεύονται” από PVC πέδιλα, belt bags και statement γυαλιά ηλίου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

 

ANNA WINTOUR

Η σιδηρά κυρία της μόδας έχει ξεκάθαρα το δικό της στιλ που την χαρακτηρίζει. Οι midi γραμμές, τα κομψά πανωφόρια, τα φίνα κοσμήματα και τα must have γυαλιά ηλίου σε μεγάλο μέγεθος δεν λείπουν ποτέ από τις εμφανίσεις της. Όλα αυτά συνδυάζονται με luxe αξεσουάρ που δίνουν κύρος και στιλ στην εμφάνιση.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

Read More

And More