Κοτλέ, καρό, animal print: Τα πιο τέλεια παντελόνια της αγοράς στη βιτρίνα του Tlife

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα παντελόνια είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στις εμφανίσεις μας. Έχουμε ένα παντελόνι για τη δουλειά, ένα για τη βόλτα, ένα για το ποτό, ή ένα που να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση. Όπως όλα τα ρούχα, έτσι κι αυτό το ρούχο έχει επηρεαστεί από τις τάσεις. Όχι όσον αφορά στη γραμμή, αλλά στο μοτίβο και το texture. Για παράδειγμα, φέτος τα trends προτείνουν καρό, κοτλέ και animal printed παντελόνια για ultra stylish εμφανίσεις τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν. Τα είδαμε στα catwalks, τα έχουμε δει σε celebrities και street styles και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή… να τα δούμε και πάνω μας!

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει έναν οδηγό αγοράς που θα απαρτίζεται μόνο από τα πιο hot παντελόνια της σεζόν. Η Σοφία χώρισε τον οδηγό σε τρεις κατηγορίες, ώστε να βρεις πιο εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνεις. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: α) καρό, β) κοτλέ και γ) animal prints. Προς τα κάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές που βρήκε στα καταστήματα και τα online shops και σου τις προτείνει μαζί με έξτρα στιλιστικές συμβουλές.

 

ANIMAL PRINT

Όπως όλα τα ρούχα αυτήν τη σεζόν, έτσι και τα παντελόνια δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από τα animal prints. Λεοπάρ σε πολλές αποχρώσεις, zebra prints και snake effect, είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσεις σε αυτήν την κατηγορία. Φυσικά, το καθένα έχει ξεχωριστή γραμμή και ύφασμα, για να μπορεί να “συνυπάρξει” με το σωματότυπο και το στιλ της κάθε μιας.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΚΟΤΛΕ

Τα κοτλέ παντελόνια είχαν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη της προηγούμενης χειμερινής σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε το χρόνο να τα απολαύσουμε στο έπακρο, για αυτό επέλεξαν να δώσουν το “παρών” και φέτος. Θα τα συναντήσεις σε πολλά χρώματα και μπορείς να τα φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας με το ιδανικό styling. Θα είναι λοιπόν, αυτή η επόμενη αγορά σου; Η Σοφία σου δίνει πολλές συμβουλές για να τα φορέσεις με το σωστό τρόπο.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΚΑΡΟ

Σου έχω αναφέρει ήδη ότι το καρό είναι το νέο τζιν, σύμφωνα με τον κόσμο της μόδας. Φοριέται το ίδιο εύκολα, είναι ιδανικό για κάθε ηλικία κι έχει τη μαγική ικανότητα να προσφέρει στο αποτέλεσμα μια διαχρονικότητα που μας αρέσει πολύ. Μην φοβηθείς να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου και τόλμησε να το αναδείξεις με ποικίλα στιλ.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More