Ξέχνα τα mom και τα boyfriend. Φέτος το jean σου θα είναι… slouchy!

Tα jean έχουν εξέχουσα θέση στην ντουλάπα μας και πάντα μα πάντα μας βγάζουν από το δίλλημα του τι να φορέσω. Τα trends πάνε και έρχονται με τα mom τα τελευταία χρόνια να είναι τα αγαπημένα μας. Φέτος τα slouchy jean βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων και έχουν κατακτήσεις το instagram και το pinterest.

Πρώτη μας μύησε σε αυτό το style η Ιsabel Marant που το καθιέρωσε μέσα από τις collection της δίνοντας στο denim look νέο ύφος.

Ψηλόμεσα με φαρδιά γραμμή που τελειώνουν περίπου στον αστράγαλο είναι η γενική περιγραφή που θα δίναμε σε ένα τέτοιο jean.

Αυτή η σεζόν του ανήκει και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα με φωτογραφίες και styling tips για το πως θα φορέσεις cool αυτό το new jean!

To πανωφόρι σε αυτό το jean πρέπει να είναι το ίδιο cool όπως το ίδιο το παντελόνι. Απέφυγε κλασικά σακάκια και δώσε style με fashion κομμάτια. Oversized jackets, vintage ζακέτες, 80’s παλτό και οld school leather jacket θα απογειώσουν το σύνολο σου.

Τα αγαπημένα παπούτσια του slouchy jean είναι με διαφορά οι west booties! Δύο super trend σε ένα σύνολο. Μπορείς να το βάλεις χαλαρά μέσα από τις μπότες σου η να σηκώσεις το ρεβερ για πιο stylish look!

Minimal συνδυασμοί σε top και παπούτσια είναι οι πιο σωστοί σε ένα τέτοιο παντελόνι που ήδη έχει attitude λόγο όγκου! Τα μονόχρωμα φούτερ είναι μία τέλεια επιλογή ενώ χρωματικά παίξε κοντά στο βασικό χρώμα του παντελονιού για safe αποτέλεσμα.

Το μήκος του τελειώνει στον αστράγαλο. Το χρώμα του παίζει απο ανοιχτό μλέ μέχρει μπεζ ή μαύρο. Διάλεξε αυτό που θα συνδυάσεις πιο εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Σε ένα τέτοιο παντελόνι δεν συνδυάζεις κλασικά παπούτσια όπως γόβες ή μπαλαρίνες αλλά new style παπούτσια.

Κάτι που βλέπουμε πολύ συχνά στα post με ένα τέτοιο παντελόνι είναι να είναι κομμένο στο κάτω μέρος. Aν δεν βρεις ένα παρόμοιο στα μαγαζιά το κάνεις μόνη σου και του δίνεις ένα ακανόνιστο ύφος για ακόμη πιο urban cool look.

Τα κομμάτια κλειδιά σε ένα slouchy jean είναι το t shirt το σωστό jacket και βεβαίως οι west booties όπως σου έγραψα και πιο πάνω.Διάλεξε ένα χρώμα όπως το γκρι και κάνε παιχνίδι με τα υπόλοιπα κομμάτια χωρίς υπερβολές δημιουργώντας ένα slouchy look που θυμίζει it girl.

Για μία πιο επίσημη εμφάνιση συνδυάζεις το αγαπημένο σου αυτό jean με ένα statement top όχι κάτι υπερβολικό χαρίζοντας σε ένα all day κομμάτι ένα εντελώς new look. Διάλεξε κάτι με volume μανίκια που θα ολοκληρώσει άψογα το σύνολο αυτό!

Τα vintage στοιχεία ταιριάζουν πολύ με αυτό το jean! Πουλόβερ ρομαντικά και lace up μποτάκια που θυμίζουν την γιαγιά δίνουν σε αυτό το denim κομμάτι τον σωστό χαρακτήρα του!

 

 

 

Read More

And More