Night out! Πάρε ιδέες από τα look των it girls για μία ξεχωριστή εμφάνιση

Έρχεται ΣΚ και σίγουρα θα έχεις κανονίσει κάτι για έξοδο. Το θέμα με το χειμωνιάτικο styling είναι ότι δύσκολα ξεφεύγεις από το total black, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις σου να δείχνουν ίδιες και να βαριέσαι.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε night out looks που θα κάνουν την διαφορά και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφη.

Βοηθοί μας σε αυτό το style class διάσημες με ιδιαίτερο style που θα μας δώσουν ιδέες και styling tips, ώστε αυτό το ΣΚ να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Kαι επειδή έξοδος χωρίς πανωφόρι δεν γίνεται, έχε στο μυαλό σου ότι ένα wrap παλτό ή ένα fur jacket είναι τα πιο must coats για αυτή την εποχή, ώστε να ολοκληρώσεις το σύνολο σου σωστά.

Οpen back!Η Jennifer Lopez θα μας έδινε μία συμβουλή και θα ήταν απόλυτα σωστή: διάλεξε ένα ρούχο με ανοιχτή πλάτη και κλέψε τα βλέμματα. Μπορεί να είναι ένα top, μπορεί να είναι ένα φόρεμα. Έχεις πολλές επιλογές, αλλά σίγουρα μία ωραία πλάτη δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Τotal nude!Είπαμε ότι το total black είναι το πρώτο στην λίστα για το χειμωνιάτικο styling, αλλά μην μείνεις εκεί. Πάρε ιδέα από την Kim και δημιούργησε ένα total nude σύνολο με midi φόρεμα και μπότες και θα είσαι η μοναδική που θα έχεις ένα τέτοιο look, αφού οι περισσότερες θα επιλέξουν το συνηθισμένο μαύρο.

Little balck dress! Αξεπέραστη επιλογή, αλλά θα σου δώσω μία νέα εκδοχή, πιο fresh με πρότυπο την Kaia που επιλέγει tank μαύρο φόρεμα απλό και το συνδυάζει με διακριτικά χρυσά κοσμήματα σε μία εμφάνιση που δείχνει τόσο new και ας την την έχεις βάλει πολλές φορές στο παρελθόν.

Leopard!Εδώ τα πράγματα θέλουν προσοχή αφού ένα leopard φόρεμα σίγουρα θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση, αλλά για να μην ξεφύγεις πρέπει να ακολουθήσεις το ύφος της Irina και να διαλέξεις ένα σε midi γραμμή και να το συνδυάσεις με cool μαλλιά και μακιγιάζ, καθώς και λίγα διακριτικά κοσμήματα.

Βoots!Φέτος έκαναν δυναμικό comeback οι μπότες μέχρι το γόνατο και είναι μια τέλεια επιλογή για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Η Bella συνδυάζει ένα black σύνολο με sparkling boots και σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα με μία μόνο κίνηση. Copy the look.

Midi!Το ξέρω ότι όταν σκέφτεσαι έξοδο το μήκος που σου έρχεται στο μυαλό είναι το mini, αλλά δες λίγο το look της Selena και πες μου αν δεν το θες και εσύ για αυτό το Σαββατόβραδο. Κομψό και sexy στον τέλειο συνδυασμό με minimal πέδιλα και τέλια hair styling.

One shoulder!Ένας ώμος έξω σε top ή σε φόρεμα δίνει αμέσως μία elegant αίσθηση στην εμφάνιση και ανάλογα τι υλικό θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να πας παντού. Η Charlize επιλέγει metallic top και κάνει μία glam εμφάνιση αλά και ένα body με ένα ώμο συνδυασμένο με jean είναι super saturday night look!

Κουστούμι! Ναι είναι μία chic επιλογή αλλά δες λίγο πως το φοράει η Gwyneth και πάρε ιδέες, καθόλου εσώρουχα (αν και εφόσον το υποστηρίζεις) ένα ωραίο κόσμημα στο λαιμό και sexy πέδιλα. Εμφάνιση που σε πάει από το δείπνο μέχρι και σε gala!

Λευκό top!Άλλη μία αξεπέραστη επιλογή ειδικά αν θες να βάλεις τζιν όμως εδώ για να έχεις μία stylish εμφάνιση πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Dua Lipa και να επιλέξεις ένα top με ιδιαίτερα και ωραίο ντεκολτέ για να δώσεις ένα twist στο σύνολο σου.

Καλσόν! Χειμώνας χωρίς καλσόν δεν γίνεται! Όμως, για μία βραδινή εμφάνιση οι κανόνες απαιτούν διάφανο καλσόν, ώστε να δίνει ένα sexy mood στο look σου. Η Heidi το φοράει με mini sequin φόρεμα και γόβες και αφήνει τα υπέροχα πόδια της να τραβάνε τα φλας.

Σακάκι!Ναι σακάκι, αλλά φορεμένο σαν φόρεμα όπως η Hailey, μπορεί να έχεις ένα σε μέγεθος που γίνεται και φόρεμα και με μία ζώνη και ποδηλατική βερμούδα από κάτω να δημιουργήσεις το απόλυτο look για την έξοδο σου. Τσέκαρε την ντουλάπα σου ή την ντουλάπα του αγοριού σου.

Read More

And More