Οι χαμηλές θερμοκρασίες θέλουν γούνα! Αυτές είναι πιο stylish επιλογές που θα βρεις τώρα στην αγορά

Βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του χειμώνα κι ενώ ένα παλτό, ένα σκουφάκι κι ένα ζευγάρι γάντια μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σε ζεστάνει τόσο όσο μια γούνα. Και αυτή τη σεζόν λοιπόν για καλή μας τύχη, η γούνα έχει την τιμητική της και οι σχεδιαστές την έδειξαν σε όλες τις εκδοχές της. Oversized αλλά και cropped, σε ζωηρές αλλά και ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις, με patchwork ή ακόμα και σε αξεσουάρ. Όλες οι γούνες που σχεδιάστηκαν από τους διάσημους designers αλλά και οι περισσότερες που θα βρεις στην αγορά, έχουν ένα κοινό. Η μόδα έχει στραφεί στην οικολογία, κι έτσι οι faux fur (καλής ποιότητας βέβαια) έχουν καταφέρει να “παραγκωνίσουν” τις αληθινές γούνες και να “υποστηρίξουν” τα δικαιώματα των ζώων.

Anyway! Η γούνα πλέον δεν είναι το πανωφόρι που θα σε συνοδεύσει μόνο στις glam εμφανίσεις σου, στα πάρτι ή σε formal περιστάσεις. Η γούνα έχει κατακτήσει έδαφος και εντάσσεται σε κάθε σύνολο, αφού πρώτα έχουν γίνει οι σωστές στιλιστικές επιλογές που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κομμάτι.

Εμείς λοιπόν, σε παροτρύνουμε να κάνεις την αρχή και να αποκτήσεις μια super stylish γούνα που θα δώσει αυτό το ξεχωριστό twist στα looks σου. Είσαι έτοιμη να δεις τον οδηγό αγοράς που δημιούργησε για εσένα η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα; Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές…

Read More

And More