Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ: Stylish επιλογές για τη βαλίτσα των διακοπών σου

Τις τελευταίες εβδομάδες, το fashion team του Tlife (δηλαδή εγώ και η Σοφία Σούζα) έχουμε ξεκινήσει την εκστρατεία “Καλοκαιρινοί προορισμοί και κατάλληλο styling”. Δηλαδή, σου δείξαμε το ιδανικό look και όλα αυτά που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου εάν ταξιδέψεις στα πιο must ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι. Αν δεν τα πρόλαβες, μην αγχώνεσαι γιατί στο τέλος του κειμένου σου τα έχω συγκεντρώσει όλα με τα αντίστοιχα link.

Anyway! Ερχόμαστε στο τώρα. Αυτήν τη φορά, σε συνεργασία με τη Σοφία, συγκεντρώσαμε τα πιο στιλάτα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τις φετινές σου διακοπές. Σε αυτό το θέμα θα βρεις πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν το προσωπικό σου γούστο και που φυσικά θα προσαρμοστούν τέλεια στα summer looks σου. Οπότε, για το μοναδικό πράγμα που πρέπει να αγχώνεσαι είναι τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Εμείς σου δείχνουμε τις επιλογές μας και σου λέμε που ακριβώς μπορείς να τα βρεις…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Ρούχα

Tα ρούχα που θα πάρεις στις διακοπές σου είναι λίγα, αλλά συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Αέρινα top, φορέματα from day to night, σορτσάκια σε έντονα χρώματα και παντελόνια σε crop γραμμή είναι τα βασικά που θα χρειαστείς! Μην κάνεις υπερβολές, πάρε μαζί σου λίγα πράγματα και κυρίως απόφυγε αυτά που έχουν όγκο και τσαλακώνονται εύκολα!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Παπούτσια

Τα παπούτσια των διακοπών είναι άνετα, αλλά πάντα στιλάτα! Σανδάλια για… ατελείωτο περπάτημα, espadrilles για cool εμφανίσεις και platforms για όσες δεν αγαπούν τα flat. Τα κλασικά μαύρα ή καφέ παπούτσια είναι σίγουρα μια κομψή επιλογή, αλλά φέτος δοκίμασε και τα metallic που σίγουρα θα δώσουν extra πόντους στην εμφάνισή σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Αξεσουάρ

Αξεσουάρ για τις διακοπές σημαίνει style και χρώμα! Raffia bags για την παραλία, φουλάρια και εντυπωσιακά κοσμήματα σε summer mood είναι αυτά που σου προτείνουμε! Μην ξεχάσεις τα γυαλιά που θα σου προσφέρουν προστασία και στιλ στην παραλία, αλλά και διάφορα hair bands για τα after beach look σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Το θέμα μου όμως δεν τελειώνει εδώ! Αν θέλεις να δεις το ιδανικό styling για:

Κράτα το

Read More

And More