Πάρε ιδέες για αυτό το τριήμερο: Προτάσεις για να ντυθείς με στιλ όπου κι αν πας

Έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και είμαστε σίγουρες ότι κάτι έχεις κανονίσει! Ίσως κάποιος προορισμός να βρίσκεται στα σχέδιά σου, κάποιο πάρτι στην πόλη ή έστω μια μικρή εξόρμηση για λίγες ώρες. Με το φίλο σου, την παρέα σου, την οικογένειά σου. Δεν έχει σημασία όμως! Το μόνο που θέλω να σε απασχολεί είναι το τι θα κάνεις και πως θα περάσεις όσο καλύτερα μπορείς εκείνες τις ημέρες. Όχι όχι, ούτε το στιλιστικό κομμάτι θέλω να σε απασχολεί. Εγώ και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, έχουμε προνοήσει για αυτό και σε έχουμε ντύσει καταλλήλως.

Ας περάσω στο κεντρικό θέμα! Το σημερινό άρθρο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) σε σένα που έχεις σκοπό να πας στο βουνό και να περάσεις εκεί μερικές στιγμές χαλάρωσης, β) σε σένα που θα επισκεφτείς κάποιο νησί, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και γ) σε σένα που έχεις επιλέξει να περάσεις το τριήμερο στην πόλη και να βγεις για φαγητό – ποτό εκτός σπιτιού. Εν ολίγοις, σου έχουμε φτιάξει τη βαλίτσα σε περίπτωση που έχεις σκοπό να φύγεις, αλλά έχουμε φροντίσει κι εσένα που θέλεις να έχεις τέλειο στιλ, ακόμα και αν το ταξιδάκι δεν βρίσκεται στα σχέδιά σου.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τα ρούχα και τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις σε κάθε μια από τις τρεις περιπτώσεις!

 

Στο βουνό

Τα ρούχα που θα έχεις μαζί σου πρέπει να είναι ζεστά, άνετα και με country επιρροές για να ταιριάζουν στο ύφος της επαρχίας. Τα παντελόνια και η σαλοπέτα είναι βασικός πρωταγωνιστής, ενώ τα cosy πλεκτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του look. Το must αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει το σύνολό σου, αλλά και που θα σε διευκολύνει στην αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων, είναι φυσικά το backpack. Έχεις σκοπό να βγεις και το βράδυ; Έχουμε και για αυτό μια πρόταση. Ένα φόρεμα σε συνδυασμό με aztec ankle boots είναι ότι πρέπει.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις προτάσεις!

 

Στο νησί

Ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, το στιλ σου στο νησί πρέπει να έχει navy ύφος. Εμείς ετοιμάσαμε για σένα ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ταιριάξουν τέλεια στο ύφος του νησιού και θα σε κάνουν να μοιάζεις με μια στιλάτη χειμερινή ιστιοπλόο. Αποχρώσεις σε λευκό, μπλε και κόκκινο, αλλά και ναυτικά αξεσουάρ είναι must για εσένα. Το πιο must όμως ξέρεις ποιο είναι; Το στιλάτο αδιάβροχο που θα σε προστατέψει από τις καιρικές συνθήκες.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις προτάσεις!

 

Στην πόλη

Το δικό σου look “μυρίζει” πάρτι! Ναι, εσύ που θα κάτσεις στην πόλη σίγουρα θα πας σε κάποιο μπαρ – κλαμπ – νυχτερινό μαγαζί, οπότε πρέπει να ντυθείς σαν ένα στιλάτο party girl. Μην φοβηθείς τα glitter, το τούλι, τη δαντέλα και τα sexy φορέματα, μιας και είναι hot στοιχεία που θα χτίσουν την εμφάνισή σου. Επιπλέον, μπορείς να “παίξεις” με ιδιαίτερα κοσμήματα και αξεσουάρ που θα σου δώσουν το πρώτο στιλιστικό βραβείο εκείνη τη βραδιά.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις προτάσεις!

 

Read More

And More