Πέντε διαφορετικά και πολύ εντυπωσιακά σύνολα που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν

Φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, κάτι που σημαίνει ότι σκέφτεσαι έντονα τι θα φορέσεις αυτήν τη μεγάλη βραδιά. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να είσαι λαμπερή, στιλάτη και -φυσικά- να γίνεις η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, όπως οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε!

Σε αυτό το σημείο θέλω να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, να αποβάλεις το άγχος σου και να αφεθείς σε μια ακόμα εμπειρία shopping. H fashion editor Σοφία Σούζα, μας παρουσιάζει πέντε ολοκληρωμένα σύνολα για το γιορτινό ρεβεγιόν για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και στο budget σου. Σου προτείνει λοιπόν, ένα look με παντελόνι, ένα με ολόσωμη φόρμα, ένα με τζιν, ενώ για όσες θέλουν να αφήσουν τα πόδια τους “εκτεθειμένα” προτείνει ένα σύνολο με φούστα κι ένα με φόρεμα. Όλα αυτά ελπίζω να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό σύνολο και να υλοποιήσεις τη στιλιστική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

 

JEAN

Τop H&M 29.99€
Jean American Eagle 33€
Μπότες Sante 99€
Clutch Axel 46.50€
Σκουλαρίκια J Crew 45€

Στο αγαπημένο μας jean μπορούμε να προσθέσουμε ένα sequin top σε ότι χρώμα θέλουμε και μαζί με statement σκουλαρίκια να δημιουργήσουμε εύκολα ένα party look. Συνδύασε σε πανωφόρι την αγαπημένη σου black γούνα.

 

ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα Mango 69.99€
Clutch Nina New York Nak 63€
Σκουλαρίκια Swarovski
Πέδιλα Jimmy Choo 650€

Eνα λαμπερό φόρεμα σε ιδιαίτερο χρώμα θα κάνει την διαφορά το βράδυ του ρεβεγιόν. Κράτησε ίδιο χρώμα στα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρίξε στους ωμούς σου ένα ωραίο κλασικό μαύρο παλτό.

 

ΦΟΥΣΤΑ

Φούστα Pinko 210€
Μπλούζα Scotch & Soda 34.90€
Hair accessorie H&M 7.99€
Τσάντα Ted Baker 126€
Μποτάκι Exe 79€

Δώσε fun style στην εμφάνισή σου! Συνδύασε τη φούστα με τις παγιέτες με ένα slogan t-shirt και συμπλήρωσε με girly accessories. Tο leather jacket θα σε κρατήσει ζεστή με αυτό το σύνολο.

 

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Παντελόνι BSB 59.90€
Τοπ BSB 49.90€
Τσάντα Stradivarius 12.79€
Σκουλαρίκια Mango 19.99€
Πέδιλα Steve Madden Nak 110€
Ζώνη Μax Mara 159€

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε bronze απόχρωση με το off shoulder top σου είναι υπέροχα για μία festive εμφάνιση. Δώσε χρώμα στα παπούτσια και στα σκουλαρίκια που θα επιλέξεις.

 

JUMPSUIT

Jumpsuit Pull & Bear 39.99€
Κολιέ H&M 9.99€
Πέδιλα Zara 49.95€
Belt bag Cos 42€

H ολόσωμη φόρμα μπορεί να γίνει dance look. Συνδύασέ την με belt bag και party shoes κι έτσι θα είσαι απόλυτα άνετη να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί!

Read More

And More