Πως φοράς στιλάτα τo shorts στην πόλη!

Tα shorts: τζιν, υφασμάτινα ή tailored, είναι από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Όλες μας έχουμε επενδύσει σε αυτά και σίγουρα δεν έχουμε μόνο ένα. Ένα basic καλοκαιρινό κομμάτι, που φοράς και ξαναφοράς, αφού έχει πολλές εκδοχές.Στα plus είναι ότι μπορείς να το χαρείς όλο το καλοκαίρι παντού, γιατί πλέον το φοράς από το γραφείο μέχρι και τις διακοπές σου.

Το γυναικείο σορτς, είναι ένα από τα πιο δροσερά κομμάτι της ντουλάπας μας που το επιλέγεις κυρίως τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και όταν έχεις ήδη λίγο μαυρίσει, αφού τα πόδια σου είναι το βασικό σημείο που αναδεικνύει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσει το σορτς σε ένα μοντέρνο look χωρίς να φαίνεται too much. Δίνει μια πιο χαλαρή νότα, αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ενδεχομένως έχεις αντιμετωπίσεις είναι πως θα το φορέσεις στιλάτα μέσα στην πόλη, χωρίς να θυμίζει beachwear.

Στην κατηγορία των σορτς συγκαταλέγονται πολλά στιλ: jean, λευκά, χρωματιστά, με boho στοιχεία, με πολλά υφάσματα και υλικά που διαφέρουν. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα ρεπορτάζ με look που έχουν ως βασικό κομμάτι το αγαπημένο μας shorts αλλά φοριούνται μέσα στην πόλη από τα it girls. Θα απολαύσουμε τις φωτογραφίες και θα δούμε και styling tips!

Ας ξεκινήσουμε:

@naaomiross

Λευκό shorts που οι περισσότερες έχουμε, συνδυάζεται τέλεια με ένα shirt top και τις σαγιονάρες που φέτος φοράνε όλες οι influencers. Ένα look που σε πάει και γραφείο.

@carloldaur

Συνδύασε το λευκό τζιν shorts με ένα πλεκτό top και μία μικρή short bag, τα σανδάλια ή τα mules είναι η τέλεια λύση εδώ για πρωινά στιλάτα σύνολα.

@weworewhat

Τα top με volume μανίκια δείχνουν τέλεια με τα shorts σε city εμφανίσεις, μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με πέδιλα που έχουν medium heel.

@monikaaimleydlv

Ένα αέρινο πουκάμισο, συνδυάζεται στιλάτα με το shorts σου και εδώ βλέπουμε πόσο άψογα ταιριάζουν τα ψάθινα αξεσουάρ σε ένα τέτοιο look, τσάντα και mules.

@caroldaur

Μπορείς να έχεις και set: shorts και top αφού φέτος κυκλοφορούν πάρα πολλά τέτοια σύνολα στην αγορά, εδώ τα πέδιλα θα είναι με τετράγωνο τακούνι και θα δώσουν σοφιστικέ λεπτομέρεια στο look.

@chiaraferragni

To αγαπημένο σου jean shorts θα γίνει υπέροχο καλοκαιρινό σύνολο για την πόλη αν το φορέσεις με το πουκάμισο του αγοριού…σου!H Chiara το δοκίμασε και ήταν super!

@alexachung

Η Alexa μας προτείνει να φορέσουμε το jean shorts μας στην πόλη με ένα body σε pastel απόχρωση και sneakers σε ίδιο χρώμα, που θα γίνει ίσως το πιο άνετο και στιλάτο look για την πόλη.

@vikykaya_

Η Βίκυ μας δίνει μία πιο edgy εκδοχή με μαύρο shorts και shirt top που συνδύασε super με γόβες και μας δείχνει ένα υπέροχο σύνολο για βόλτα βράδυ στην πόλη για ποτό.

@giovannaeglbert

Μπορεί η φωτογράφιση να σου θυμίζει διακοπές, αλλά αν αφαιρέσεις την  τσάντα έχεις ένα summer look με ρίγες σε shorts και μπλούζα, που θα σου φτιάξει την διάθεση.Sneakers ή flat mules για να το ολοκληρώσεις σωστά!

@vikyandthekid

Εδώ το safari style γίνεται city look,  συνδυάζοντας άψογα ένα shorts σε χακί απόχρωση με λινό πουκάμισο και suede boots, τις πολύ ζεστές μέρες αντικατέστησε τις μπότες με σανδάλια.

 

 

Read More

And More