Πως να φορέσεις τα τζιν σου το βράδυ!

Το τζιν παντελόνι είναι το πιο δεδομένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Όλες μας έχουμε τουλάχιστον παραπάνω από ένα που μας ντύνει σχεδόν σε κάθε περίσταση. Φέτος η μόδα επιβάλλει την denim διάθεση στο ντύσιμό σου αλλά παίζει με τα χρώματα και τα σχέδια και αυτό μας αρέσει πολύ γιατί όσο περισσότερες επιλογές έχουμε τόσο το καλύτερο. Και όσο περισσότερς επιλογές, τόσοι περισσότεροι τρόποι για διαφορετικούς συνδυασμούς, σωστά;

Επειδή λοιπόν ξέρουμε ότι έχεις ήδη βρει πολλούς τρόπους να το εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα σήμερα αποφασίσουμε να σου δώσουμε ιδέες για το πως να κάνεις με τα τζιν σου, σύνολα έτοιμα για coctails!

Mετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω για να δεις τους πιο stylish τρόπους να φορέσεις τα τζιν στις βραδινές εξόδους σου και σημείωσε πως κάτω από κάθε εικόνα θα μπορέσεις να δεις όλες τις τιμές των looks αλλά και τι είναι το κάθε fashion item.

Enjoy!

Τζιν Mango 29.99€
Τop BCBGMAXAzria 235€
Αnkle boots Nine West 139€
Clutch Diane Von Furstenberg 255€

Styling tip: Πρόσθεσε θηλυκότητα στο boyfriend jean σου συνδυάζοντάς το με ένα off -the-shoulders top και κόκκινα ankle boots. Πιάσε τα μαλλιά σου σε sexy ponytail και ολοκλήρωσε το look με κόκκινο κραγιόν.

Τζιν Mango 29.99€
Βody H&M 19.99€
Φάκελος Karen Millen 120€
Πέδιλα Tsakiris Mallas 129€

Styling tip: Συνδύασε το flared jeans σου με ένα sexy body, κράτησε ένα suede clutch σε έντονο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με πανύψηλα boho πέδιλα.

Τζιν Reiko 147€
Top Pinko 174€
Πέδιλα Tsakiris Mallas 107€
Σκουλαρίκια uterque.com 39€
Clutch Tsakiris Mallas 39€

Styling tip: Κάνε το rock grey jeans λίγο πιο girly με ένα ρομαντικό top σε ροζ απόχρωση, σκουλαρίκια σε folk ύφος και δώσε extra ύψος με metallic sandals.

Τζιν Zara 49.95€
Τοπ BSB 49.90€
Δαχτυλίδι Accessorize 9.90€
Clutch uterque.com 89€
Πέδιλα Sisley 79.95€

Styling tip: Συνδύασε τη zip- culotte με ένα sexy cut top σε λευκό χρώμα και πρόσθεσε έτσι θηλυκότητα στο σύνολο σου ενώ σε τσάντα ένα ιδιαίτερο clutch είναι ό,τι πρέπει. Τα lace up sandals θα απογειώσουν το look.

Τζιν 329 Rag & Bone
Top Zara 29.95€
Σκουλαρίκια Mango 9.99€
Clutch Migato 15€
Μules Tsakiris Mallas 89€

Styling tip: Τόνισε την σιλουέτα σου συνδυάζοντας το mom jean σου με lace top σε χρώμα που σε κολακεύει, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ολοκλήρωσε το look με τα αγαπημένα μας για φέτος mules.

Τζιν J Brand 230€
Τop Toi Moi 44.90€
Πέδιλα Schutz 250€
Earcuff Accessorize 9.90€
Clutch Nak 107€

Styling tip: Φόρεσε το μαύρο σου jean με τοπ που με βολάν και έναν ώμο -για super sexy εμφάνιση, κράτησε ήπιους τόνους σε κόσμήματα και make up, και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε black & white.

Τζιν Lee 85€
Top Toi Moi 29.90€
Σκουλαρίκια Mango 7.99€
Clutch Axel 36€
Πέδιλα Migato 67€

Styling tip: Το skinny jean γίνεται απόλυτα θηλυκό και έτοιμο για coctails με ένα wine-red top, πανύψηλα πέδιλα με snakeskin print και χρυσούς κρίκους.


Τζιν H&M 39.99€
Top H&M 14.99€
Κολιέ Benetton
Γόβες Sante 79€
Clutch Axel 36.90€

Styling tip: To κλασικό σου τζιν αποκτά πιο βραδινό ύφος με κατακόκκινο lingerie top, ένα φίνο κόσμημα στο λαιμό και λευκές κλασικές γόβες.

Read More

And More