Πως θα παραμείνεις στιλάτη στον…καύσωνα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το καλοκαίρι πως και πως για να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά από την άλλη μας προβληματίζουν λίγο οι στιλιστικές επιλογές εκτός παραλίας. Μέσα στο μυαλό μας επικρατούν οι σκέψεις: “Τι να φορέσω στη ζέστη; Πως να είμαι αξιοπρεπώς ντυμένη στη δουλειά, χωρίς όμως να ζεσταίνομαι; Τι να επιλέξω για βόλτες στην πόλη που η θερμοκρασία και η κουφόβραση χτυπάνε κόκκινο;”. Ναι, αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, που έχουμε πάρει θέση να απαντήσουμε με το σημερινό θέμα.

Γενικά, ξέχνα για λίγο τα denim παντελόνια, τα βαριά υφάσματα ή αν μπορείς τα συνθετικά textures που και σε ιδρώνουν και προκαλούν δυσοσμία, ακόμα και αν έχεις φορέσει αποσμητικό ή ακριβό άρωμα. Επέλεξε αέρινα υφάσματα που θα σε “δροσίζουν”. Μια ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγεις το μαύρο γιατί “τραβάει” τη θερμότητα. Οκ, το ξέρω ότι το αγαπάς αλλά καλό είναι να το φοράς εκείνες τις ημέρες που ξέρεις ότι θα έχεις συνεχώς τη συντροφιά του κλιματιστικού (τύπου στη δουλειά, στον καφέ, στο αμάξι).
Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα ωραίο styling class με συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χάνεις το χαρακτηριστικό σου γούστο ή στιλ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και θα έχεις λύσεις για τις καυτές μέρες που έρχονται. Μπορείς να εμπιστευτείς, να πάρεις ιδέες και να αξιοποιήσεις τα συγκεκριμένα street styles όπως και όποτε θέλεις.

@naaomiross

Αν έχεις ένα επίσημο κάλεσμα απέφυγε στενά ρούχα και προτίμησε minimal γραμμές και υφάσματα που πέφτουν ωραία χωρίς να ”μαρκάρουν” το σώμα σου δίνοντας στην σικουέτα σου μία αέρινη μορφή.

@caroldaur

Tα μεταξωτά υφάσματα έχουν την δυνατότητα να σε κρατάνε πιο δροσερή, απέφυγε τα συνθετικά αυτές τις μέρες και επέλεξε άνετες γραμμές όπως ένα pyzama set για όλη μέρα με sneakers.

@leoniehanne

H satin φούστα είναι η καλύτερη λύση για μέσα στην πόλη με ένα top που σε βολεύει όπως crop ή lingerie και έχεις δημιουργήσεις ένα άνετο και στιλάτο σύνολο για τον καύσωνα.

@pernilleteisbaek

Ρομαντικά λευκά αέρινα φορέματα για τις ζεστές μέρες που θα συνδυασεις με σανδάλια και θα είσια απόλυτα σωστά ντυμένη για τον καύσωνα.

@belenahostalet

Παντελόνες σε άνετη γραμμή με βαμβακερά top και σανδάλια θα σου δώσουν ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάσεις καθόλου από το style σου.

@jeannedamas

Μini jean φούστα με ένα floral top είναι η πρόταση της γαλλίδας Jeanne Damas και παπούτσια από πλεκτή ψάθα για άνεση και δροσιά όταν ανεβαίνει ο υδράγυρος.

@aninebing

Ένα αέρινο βαμβακερό ή λινό φόρεμα που δεν ακουμπάει πουθενά συνδυασμένο με δερμάτινα σανδάλια θα δώσει λύση με style σε πολλές καυτές μέρες.

@_jeanettemadsen_

Tα σανδάλια είναι η καλύτερη πρόταση σε παπούτσι για τον καύσωνα, κρατάει το πόδι σταθερό για να κάνεις τις δουλειές σου και να νιώθεις όπως πρέπει τις μέρες που κάνει ζέστη.

@monikh

Τα λινά ρούχα είναι η σωστή λυση για την ζέστη και ιδιαίτερα αυτά ου δεν είναι στενά, δοκίμασε ένα λινό πουκάμικσο δεμένο και συνδύασε το με μία αέρινη παντελόνα ή φούστα για την μέρα που θες να βγεις αλλά έχει πολύ ζέστη.

@naaomiross

To αγαπημένο σου jean shorts συνδυάζεται τέλεια με floral άντεο top και έχεις το καλύητερο look για μία ζεστή μέρα. Τα flat shoes είναι η σωστή πρόταση για αυτό το look.

@naaomiross

Υφασμάτινη φούστα σε a line γραμμή αλλά και ένα ωραίο tank top για τις ζεστές μέρες που θα συνδυάσεις με leather σαγιονάρες και θα έχεις μία σωστή λύση αλλά και στιλάτη.

Read More

And More