Πρωινά σύνολα με στιλ για τις γιορτινές σου βόλτες

Οι γιορτές δεν είναι μόνο καλέσματα σε σπίτι βράδι ή έξοδοι για ποτό και φαγητό. Όλες αυτές τις μέρες θα βγεις ( πάντα με προσοχή) θα αγοράσεις δώρα, θα δεις φίλους για καφέ, θα φάτε μεσημεριανό, θα πας να ευχηθείς στην γιαγιά, στο ανιψάκι σου και πολλές ακόμη περιστάσεις που δεν αφορούν πάρτι. Ας δούμε μερικές εμφανίσεις, για να έχεις style inspo και για τις πρωινές σου βόλτες αυτές τις εορταστικές μέρες. Τα loοk που σου έχω διαλέξει είναι με βασικά κομμάτια για να ανοίξεις την ντουλάπα σου και να κάνεις νέους συνδυασμούς, όχι νέες αγορές.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thérèse H. (@tesshell)

Ένα ρομαντικό πουκάμισο συνδυασμένο με το τζιν σου και μπεζ σακάκι είναι πολύ όμορφο look για αυτές τις μέρες. Αν βεβαίως κρυώνεις το camel παλτό πάει επίσης πολύ εδώ. Η κόκκινη τσάντα θα δώσει το festy twist που θέλει το σύνολο αυτό.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Ένα λευκό γούνινο παλτό είναι τέλειο για αυτές τις μέρες και τα λευκά γυαλιά ηλίου θα δώσουν στο σύνολο πιο stylish mood.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Ένα tweed jacket αρκεί για να γίνει ένα basic σύνολο με παντελόνι και t shirt λίγο πιο γιορτινό. Φόρεσε το και επίσης συνδύασε και cute γόβες για αυτές τις μέρες.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alison Toby (@alisontoby)

Η κάπα είναι ένα πανωφόρι που τώρα είναι η ευκαιρία να την χαρείς. Συνδύασε την με shorts και μπότες σε βόλτες για δώρα και καφέ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Τα χρυσά κουμπιά στα σακάκια δίνουν πάντα ένα πιο festy ύφος. Φόρεσε λοιπόν κομμάτια με χρυσές λεπτομέρειες αλλά συνδύασε τα με basic παντελόνια για πρωινά chic looks.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial)

Το καφέ είναι ένα χρώμα που μπορεί να αντικαταστήσει τα μαύρα σύνολα τώρα τις γιορτές και τα δερμάτινα καφέ ρούχα έχουν μία πολύ chic αίσθηση που αξίζει να τα δοκιμάσεις.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial)

Τα πλεκτά με μεταλλικές αποχρώσεις συνδυάζονται με μαύρα παντελόνια ή κολάν και έχεις με μία κίνηση ένα super σύνολο για πρωινές γιορτινές επισκέψεις.

 

 

 

Read More

And More