Πρώτη βροχή!Τι παπούτσια φοράω

Το φθινόπωρο μπαίνει σιγά σιγά και σίγουρα ο καιρός θα αλλάξει. Αναρωτιέσαι λοιπόν τώρα εσύ, αν βρέξει, τι παπούτσια φοράμε;Τώρα που έχουμε τα  καλοκαιρινά και δεν έχουμε τα κλασικά χειμερινά παπούτσια μας που μας προστατεύουν από τις αντίξοες συνθήκες. Σίγουρα κάποιες από εμάς τα έχουμε αποθηκεύσει και λίγες έχουν κρατήσει τα σωστά παπούτσια για την βροχή.

Τα σανδάλια είναι άκυρα, τα πέδιλα δεν βολεύουν όταν έχει βροχή, τα mules είναι πολύ stylish αλλά δεν κάνουν, οπότε τώρα πρέπει να δούμε τι φοράμε. Σου έχω 3 προτάσεις γιατί ναι μεν βρέχει αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ δεν θα κάτσεις μέσα ακόμη και όταν ο καιρός είναι έτσι! 3 ζευγάρια που μάλλον έχεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις στην ντουλάπα ή στο πατάρι, και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις πρώτες βροχές (που μάλλον θα έρθουν τις επόμενες μέρες) είναι τα εξής: Sneakers, loafers, west booties.

1.Sneakers

@_jeanettemadsen_

To παπούτσι που πάει παντού, κάθε εποχή ακόμη και με… βροχή. Μην το φοβηθείς καθόλου και να είσια σίγουρη ότι θα μείνεις στεγνή!

2. Loafers

Άνετα, στιλάτα και πάντα κομψά, τα φοράς ακόμη και τώρα με φορέματα ή με denim σύνολα! Σίγουρα τα έχεις γιατί τα φορούσες μέχρι τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες!

3. West booties

Δυναμική εμφάνιση κάθε χρόνο στα street style looks. Όλες έχουμε ένα ζευγάρι στην ντουλάπα μας και τώρα που άλλαξε ο καιρός θα τα ξαναφορέσουμε με μανία.

Read More

And More