Σέξι σημαίνει

Σέξι σημαίνει 40% γυμνό και 60% ντυμένο!
 
Μέχρι σήμερα ήξερες ότι όταν δείχνεις ντεκολτέ δεν φοράς μίνι ή το αντίθετο.
Σήμερα τα πράγματα αλλάζουν! Ο καθηγητής ψυχολογίας Κόλιν Χέντρι από το Πανεπιστήμιο του Λιντς αποφάσισε να κάνει μια έρευνα με αντικείμενο μελέτης τη «Χρυσή Αναλογία του Σέξι».
 
Συγκεκριμένα 4 ερευνήτριες ανέλαβαν δράση στα clubs της περιοχής μελετώντας τη γοητεία που ασκούσαν οι γυναίκες στους άνδρες ανάλογα με το ντύσιμό τους. Το αποτέλεσμα της μελέτης έδειξε ότι οι γυναίκες που άφηναν εκτεθειμένο το 40% του σώματος τους είχαν μεγαλύτερη απήχηση, όχι μόνο από τις συντηρητικά ντυμένες, αλλά και από εκείνες που είχαν επιλέξει την οδό της πρόκλησης.
 
Το γυμνό σώμα περνάει υποσυνείδητα στον άνδρα το μήνυμα ότι η γυναίκα είναι εξαιρετικά «εύκολη» και καθόλου πιστή. Το 40% γυμνό και 60% ντυμένο αποδεικνύεται από τους βρετανούς επιστήμονες ως η χρυσή τομή ανάμεσα στο αποκαλυπτικό και το συντηρητικό ντύσιμο.
 
Την επόμενη φορά που θα ετοιμάζεσαι να βγεις, μετρήσου! Κάλυψε το 60% του σώματός σου κι αποφάσισε ποιο 40% θα αφήσεις εκτεθειμένο στα αντρικά μάτια ως preview για τη νύχτα που θα ακολουθήσει…

Read More

And More