Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια που οι fashionistas φοράνε στο repeat

Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια είναι τώρα στο μικροσκόπιο μας, διότι μπορεί η διάθεση μας να έχει ανοιξιάτικο ύφος, ο καιρός όμως θέλει να φοράμε και κάτι ζεστό από πάνω. Τα πανωφόρια ολοκληρώνουν τα σύνολα μας και αν είναι σωστά τα… απογειώνουν κιόλας. Την μεταβατική περίοδο που διανύουμε υπάρχουν κάποια πανωφόρια που μας βοηθάνε να μπούμε στο ανοιξιάτικο στιλ με κομψό τρόπο και να παραμείνουμε ζεστές ακόμη και τις μέρες που ο καιρός δεν θυμίζει άνοιξη.

Οι fashionistas έχουν κάποια πανωφόρια στην ντουλάπα τους που τα φοράνε στο repet. Ας δούμε μαζί ποια είναι αυτά, που ξέρεις ίσως τα έχεις και εσύ στην δική σου ντουλάπα για να τα φορέσεις αύριο κιόλας!

Instagram @hoskelsa

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από την all time classic καμπαρντίνα. Δεν φεύγει ποτέ απο΄την μόδα και μπορείς να την συνδυάσεις με όλα. Το μπεζ χρώμα είναι το πρώτο σε επιλογές αλλά και το χακί ή το λευκό αποτελούν πολύ ωραίες επιλογές.

Instagram @_jeanettemadsen

Kαι συνεχίζουμε με το δεύτερο πιο δημοφιλές που δεν είναι άλλο από το denim jacket που δεν σταματάμε να το φοράμε. Πρακτικό στιλάτο και πάντα in fashon.

 

Instagram @aninebing

Το bomber jacket είναι τέλειο για τώρα και τα τζιν σου απογειώνονται με αυτό το πανωφόρι.Σίγουρα χακί και σίγουρα με t-shirt.

Instagram @blancamiro

Τα καπιτονέ jacket σίγουρα έχουν μία θέση στα χειμερινά σου σύνολα ιδιαίτερα όταν είναι χακί και την άνοιξη όμως συμπληρώνουν τα casual outfit μας απλά είναι πιο χρωματιστά για να ταιριάζουν στην εποχή.

Instagram @chloelecareux

Το κολεγιάκό jacket πάντα είναι μία ωραία λυση για casual look.Τώρα λοιπόν που διανύμε και την denim season μπορείς εύκολα να το βάλεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

Instagram @saraloura

Τα κοτλέ jacket συνδυάζονται εύκολα και δεν είναι τόσο ζεστά, άρα τέλεια για τώρα.

Instagram @selintufanoglou

Τα shirt jacket που έχουν και όγκο είναι τέλεια για φούστες ή βραδινές εξόδους.

Instagram @vilmabergenheim

Tα σακάκια βεβαίως είναι ψηλά στις προτιμήσεις μας και ειδικά αυτά που έχουν ανοιχτά χρώμτα και δίνουν fresh ύφος στις εμφανίσεις μας.

Instagram @leiasfez

Oι ζακέτες  επίσης τώρα θα δώσουν σε πιο χειμερινά ρούχα οπως ένα δερμάτινο παντελόνι ανοιξιάτικο mood.

 Instagram @saraloura

Tα suede σακάκια ή πουκάμισα αποτελούν τέλεια λυση για τα τζιν παντελόνια σου.

Instagram @vikyandthekid

Τα leather jacket σε πιο crop γραμμή φοριούνται τώρα με cargo pants και είσαι πολύ cool.

 

 

 

 

 

Read More

And More