Τα κομμάτια κλειδιά για τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και αν ακόμη δεν έχεις έχεις βρει το τέλειο outfit για να ξεχωρίσεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη δικαιολογία για να ντυθείς πιο glamorous από ό,τι συνήθως -και να διασκεδάσεις με το styling και τη μόδα! Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεφύγεις από τις σιλουέτες που ξέρεις πως σε κολακεύουν και που νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας τις.

Για αυτό η Σοφία Σούζα, με βάση 3 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που είναι το φόρεμα, η φούστα και το παντελόνι, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα της αγοράς για να συνθέσεις το εορταστικό σου outfit σύμφωνα με το στιλ που προτιμάς!


ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Η φούστα είναι ένα κομμάτι που μπορείς να βρεις σε πολλές εκδοχές και σωστά συνδυασμένη μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά και εντυπωσιακά looks. Κι αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο επέλεξέ τη χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε φούστα!


Aν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα φορέματα, τα Χριστούγεννα είναι η περίσταση που σου επιτρέπει να κάνεις τις πιο τολμηρές επιλογές. Κλέψε την παράσταση λοιπόν με εντυπωσιακά φορέματα σε συνδυασμό με γόβες ή ankle boots και λαμπερά κοσμήματα.

Για να δεις όλες τις επιλογές σε φορέματα κάνε κλικ επάνω στην εικόνα.


Aν όμως προτιμάς τα παντελόνια μη σκεφτείς οτι αποτελούν απαγορευτική επιλογή. Επέλεξέ το σε πολυτελή υφή και στο στιλ που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασε το με ένα sexy top ή μπούστο, εντυπωσιακά κοσμήματα και πανύψηλες γόβες ή πέδιλα.

Για να δεις τις ωραιότερες προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα.

Read More

And More