Tα νέα ανοιξιάτικα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά κυρίως…στιλάτη!

Η άνοιξη είναι μία εποχή που σίγουρα σε προβληματίζει στο θέμα πανωφόρι. Ο καιρός είναι ακόμη απρόβλεπτος, αλλά εσύ έχεις αρχίσει να φοράς πιο χρωματιστά σου σύνολα και τα χειμερινά jacket δεν ταιριάζουν καθόλου. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζεις να χρειάζεσαι ένα πανωφόρι.

Στην δουλειά σου, στην βόλτα σου, αλλά και σαν καλεσμένη σε γάμο δεν μπορείς ακόμη να βγεις χωρίς κάτι να σε ζεσταίνει, αλλά σίγουρα δεν θες να επιλέξεις κάτι από τα χειμερινά σου.

Τώρα την Άνοιξη αλλάζουν οι τάσεις αλλά κυρίως αλλάζει και το δικό σου προσωπικό style, χρώμα και πιο ελαφριά υφάσματα δεν ταιριάζουν πια με το κλασικό μαύρο σου παλτό ή τα ζεστά σου μπουφάν.

Καμπαρντίνες, σακάκια και ζακέτες θα τα αντικαταστήσουν και θα δώσουν νέο ύφος στην καθημερινότητά σου, ενώ θα σε βάλουν στο spring mood που τόσο πολύ θέλεις.

Πολλές επιλογές θα βρεις ήδη στα μαγαζιά, αλλά πριν πας για shopping σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με ανοιξιάτικα πανωφόρια ώστε να δεις και να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο δικό σου.

Σακάκι

 

Το σακάκι την άνοιξη βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου και γιατί είναι ανάλαφρο και γιατί δίνει σοφιστικέ ύφος πάντα στην εμφάνιση, ακόμη και όταν το συνδυάσεις με ένα απλό τζιν. Διάλεξε ένα σε χρώμα: μπεζ, γαλάζιο, λευκό και απέφυγε το κλασικό μαύρο που φόρεσες όλο τον χειμώνα στο γραφείο!

Leather jacket

Το leather jacket σου μπορείς να το χαρείς από εδώ και πέρα, αλλά σε ένα πιο ανοιξιάτικο styling. Σίγουρα επέλεξε ένα με χρώμα και δώσε το σύνολο σου πιο fresh ύφος, με shorts και μπότες ή πάνω από τα floral φορέματα σου που θα φορέσεις όλο αυτό το διάστημα και θες και ένα πανωφόρι από πάνω.

Καμπαρντίνα

Μία καμπαρντίνα είναι πάντα απαραίτητη τις middle season, δηλαδή από φθινόπωρο μέχρι χειμώνα και από τώρα μέχρι το καλοκαίρι!Στιλάτη και κλασικά κομψή σίγουρα θα την φορέσεις με τα casual σύνολα σου αλλά δες την κοπέλα της φωτογραφίας και απογείωσε το φόρεμα σου! Μaxi αέρινο φόρεμα με καμπαρντίνα και stylish αξεσουάρ, ένα τέλειο σύνολο για καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο!

Vintage αθλητικό jacket

Διάλεξε ένα άπω την ντουλάπα της μαμάς σου ή ένα από μία second hand αγορά και δημιούργησε ένα τέλειο σύνολο με ανοιξιάτικο mood και χωρίς να κρυώνεις καθόλου.

Τweed jacket

To σακάκι που θυμίζει…Chanel, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι, θα το συνδυάσεις με τζιν μαρινιέρα και πέρλες και θα δώσεις στο denim look σου αέρα από Παρίσι. Είναι μία επένδυση αφού δεν φεύγει ποτέ από τα trends!Oι γαλλίδες ορκίζονται σε αυτό, αφού μετά την καμπαρντίνα είναι το αγαπημένο τους all time classic πανωφόρι,  κάτι θα ξέρουν!

Χρωματιστό denim jacket

To είδαμε πολύ στα street style από τις Εβδομάδες Μόδας και καταλάβαμε ότι είναι must have ειδικά για τώρα που ο καιρός δεν απαιτεί κάτι πολύ ζεστό. Διάλεξε ένα χρώμα που σε κολακεύει και φόρεσε το με basic παντελόνι αλλά ιδιαίτερα αξεσουάρ. Μεταλλικές αποχρώσεις σε παπούτσια ή τσάντες θα δώσουν ένα styling twist στην εμφάνιση.

Ανοιξιάτικο παλτό

Είναι πιο ελαφρύ από το κλασικό σου χειμερινό και έχει συνήθως pastel χρώμα. Θα το φορέσεις με τα φορέματα σου αν έχεις κάλεσμα σε γάμο ή επίσημη εκδήλωση αλλά και με τα office σύνολα σου. Αν δεν έχεις ένα, καιρός να αποκτήσεις, αφού είναι μια επιλογή που θα φοράς κάθε άνοιξη!

Denim jacket

To αγαπημένο jacket των teenagers!Το έχεις στην ντουλάπα σου χρόνια και πάντα το βάζεις στην βαλίτσα των διακοπών σου, όμως μπορείς να το φορέσεις και τώρα σε denim to denim σύνολα ή απλά πάνω από τα φορέματα σου σαν το τέλειο ανοιξιάτικο πανωφόρι. Τα νέα σχέδια έχουν πιο μεγάλο όγκο και πολλές φορές σχέδια με λουλούδια ή folk details, μπορείς να επενδύσεις σε ένα καινούργιο και να ανανεώσεις τα ανοιξιάτικα σύνολα σου.

Floral jacket

Tα floral είναι ένα μοτίβο που χαρακτηρίζει τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου φορέματα, γιατί όχι και τα πανωφόρια σου! Διάλεξε ένα πανωφόρι με λουλούδια και δώσε extra ανοιξιάτικο ύφος στα σύνολα σου. Φόρεσε το πάνω από μονόχρωμα σύνολα για chic αποτέλεσμα ή με prints αν θες τολμηρά σύνολα.

Ζακέτες

Οι μακριές ζακέτες που φοριούνται και σαν φορέματα είναι τόσο chic και σίγουρα θα δώσουν παριζιάνικο αέρα στα καθημερινά σου σύνολα, εμφάνιση που σε πάει στο γραφείο αλλά και σε ένα κάλεσμα! Παρόλα αυτά όλα τα μήκη είναι stylish τώρα την άνοιξη αφού η ζακέτα σε ζεσταίνει και σίγουρα δεν δίνει χειμερινό mood στην εμφάνιση σου.

Μαντό

Είναι κάτι ανάμεσα σε παλτό και ελαφριά κάπα, δεν έχει αυστηρό ύφος αλλά σίγουρα είναι χρωματιστό και με ανάλαφρο ύφος ώστε να το φορέσεις τώρα με pastel σύνολα και να δώσεις very chic λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου ή να το συνδυάσεις με ένα φόρεμα καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο,τι πιο κομψό!

Φωτογραφίες: Getty Images

Read More

And More